reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
witam mialam podobny problem staralam sie o swoje pierwsze dzidzi gdzies ok roku i udalo sie dopier jak przestalam o tym myslec po prost w pewnym momencie doszlam do wniosku ze moze jeszcze nie czas i zaczelam jakos inaczej planowac przyszlosc i wtedy niespodzianka test pozytywny taraz moja niunia ma 4,5 roku za drugim razem starlismy sie przeszlo rok i zaszlam dopiero gdy wmowilam sobie ze to na pewno teraz sie uda jednak wczesniej przechodzilam katorge kazda kolejna @ to byla tragedia ktora z pewnoscia odczul moj biedny maz .jednak tak naprawde nie wiem ktory sposob jest bardziej skuteczny ,chyba po prostu nie poddawac sie i pozytywnie myslec ;)

Myślę, że pozytywne myślenie w tym momencie jest na miejscu i nie można niczego robić na siłę !!! Poprostu trzeba bardzo pragnąć - oboje z partnerów musi poprostu tego chcieć !!!Ja teraz tylko muszę czekać na @ bo inaczej nici z naszych starań (pisałam o tym wcześniej mam problemy z @ !!! ) Ale ciągle jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że wszystko się ułoży tak jak bym tego pragnęła !!!! Pozdrawiam Wszystkich papa :) :) :)

A tak wogóle to dzień dobry :D

Pięknie dziś słoneczko świeci i mam nadzieję, że taka pogoda będzie przez cały dzień :) Na obiad przychodzą teściowie, tak że dziś się muszę postarać ;)

Życzę wszystkim MIŁEGO DNIA :D

No wlasnie u mnie tez sie pojawilo wreszcie sloneczko...
szkoda, ze tak pozno, bo caly weekend deszczowy :(
mam nadzieje, ze juz tak zostanie i bedzie prawdziwa wiosna juz na dobre :)

milego dnia!

reklama
Pogoda się wczoraj troszkę "załamała" - zaszło słoneczko i powiewał chłodny wiatr ::) Ale generalnie było bardzo przyjemnie :)

A u mnie na suwaczku 2 miesiące i dwa dni :laugh: Ależ mnie to cieszy, że ubywa dni ;) ;D

Do góry