reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

malaga pisze:
Agutek - a Ty jutro do dzieła!! :D

Plan zrealizowany. Suwaczek do odliczania zlikwidowany, mam nadzieje, ze nie bede musiala juz wiecej go wstawiac :)
Maz sie cieszy - wreszcie seksik bez zabezpieczen. Jupi!!!! ;D

malaga pisze:
No i przyszła wstręciucha @.. Pocieszam się teraz jak nigdy ;) :D :D Już niedługo będziemy robić z mężem wszystko, żeby mi dała spokój na dłuuugie 9 miesięcy ;D

No, jakie to bedzie przyjemne ;)

reklama
Malaga, to nie Twoja wina, powiedziałaś głośno coś co mi czasem pzrychodzi do głowy jak mam zły dzień, a od wczoraj czuję się fatalnie i akurat na to trafiłam.W innych terminach mam gdzieś to ile mam lat, a teraz jakaś kumulacja złych myśli.

Rozumiem...

A ja sobie muszę ponarzekać - @ jest bezlitosna :mad: Boli strasznie :( I leje się ze mnie okropnie ::) Do tego czuję się nabrzmiała, rozdęta jak balonik :mad:

Trzeba iść spać...

DOBRANOC :)

Dzień dobry :)

Dzisiaj czeka mnie miłe spotkanie z koleżankami, których już dawno nie widziałam :D Brzuch mnie dalej boli, ale zamierzam nafaszerować się tabletami i bawić się dobrze!! :D

Miłego dnia!!! :D

Cześć dziewczyny.Ja z majówek.Tak weszłam żeby zobaczyć co u Was słychać i...
ŻYCZĘ WAM STARAŃ ZAKOŃCZONYCH SUKCESAMI
hmmmm gwałt na mężu...muszę o tym pomyśleć ;D ;D
TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO :-* :-* :-*

reklama
Do góry