reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

A ja zmykam jesc sniadanie a potem nadrabiac zaleglosci w nauce..
wczoraj niestety nie siadlam nad ksiazkami z przyczyn, ktore opisywalam na watku glownym :(

papa

reklama
AGUTEK ;D ;D ;D żebyś wiedziała teraz to gwałce go prawie co noc
Wogóle ciąża na mnie tak wpływa że mam ochotę a on jaki zadowolony że nikogo nie trzeba przymuszać ;D ;D
ŻYCZĘ MIŁEJ I POŻYTECZNEJ NAUKI
POZDRAWIAM :)

Witam Wszystkich !!!
Też jestem nowa na tym forum, postanowiłam tu zaglądnąć bo też bardzo pragniemy mieć dzidzię, i chbyba powoli zaczynam rozumieć co to znaczy mieć problemy z zajściem w ciążę !!! Bo nam z mężem też jakoś nie wychądzą te "wpadki" Ja mam bardzo nieregularne miesiączki, jestem pod stałą opieką lekarza, ale zaczyna mnie to już denerwować, bo wydaje mi się, że powinnam mieć przeprowadzone jakieś badania a jak do tej pory lekarz mi ich nie zlecił. Ostatnio nie miałam miesiączki przez 3 mieiące i lekarz przypisał mi Duphastom, gdy go brałam miesiączki miałam w miarę regularne, teraz znów mi się spóźnia (ponad 2 tygodnie) gdy byłam ostatnio u lekarza (11.04.2006) znów przypisł mi Duphaston i powiedział, że mam go brać od 16 dnia cyklu, a ja nadal nie mam okresu i nie mogę obliczyć swojego cyklu!? Nie wiem co powinnam w tej sytuacji zrobić czy umówić się na kolejną wizytę? czy czekać na miesiączkę ? Próbujemy z mężem "wpaść" gdzieś tak od roku i joś nam się to nie udaje :( Lekarz powiedział mi na ostatniej wizycie, że jeśli nie uda mi się zajść w ciążę przez najbliższe trzy miesiące to rozpocznie u nas badania, które być może wyjaśnią przyczynę naszych niepowodzeń !!! W tej chwili jednak to ja czekam na miesiączkę i jeśli przyjdzie to rozpoczniemy starania o tą kontrolowaną wpadkę!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia Wszystkim starającym się :):):) Pa

MagdaRybka po co kontrolowana wpadka?Kochajcie się często,jak chcecie dzidzi to przecież nieważne kiedy do powstania skarbunia dojdzie :).Ważne aby doszło :)
ZYCZĘ POWODZENIA W STARANIACH
dużo cierpliwości i nic na siłę bo wtedy to rzadko się udaje
TRZYMAM KCIUKI  :-* :-* :-*

Dzięki za radę i chyba bede się jej trzymać !!!! Muszę miej intensywnie myśleć o ciąży a jak się pojawi to bedzie super !!! To jest jednak prawda, że jeśli się czegoś bardzo pragnie to zawsze jest na odwrót - nie wychodzi !!! Porostu bedziemy się kochać a jak wyjdzie to wyjdzie !!!!!!!Powodzenia wszystkim starającym się życzę :) :) :) Muszę przyznać, że super jest to forum, można się wyżalić, poprosić o radę, wygadać się o każdej porze dnia i nocy :) :) :) Do dzieła !!!!!!!!

MagdaRybka pisze:
Muszę miej intensywnie myśleć o ciąży a jak się pojawi to bedzie super !!! To jest jednak prawda, że jeśli się czegoś bardzo pragnie to zawsze jest na odwrót - nie wychodzi !!!

Dokładnie tak jest.. Ja się właśnie boję, że jak już zaczniemy się starać, to będę tak opanowana pragnieniem zajścia w ciążę, że fasolka nie będzie sie chciała pojawić... ::)

reklama
Do góry