reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

WITAMY:)
Misiamiasia - GRATULUJĘ!
rzadko juz tu sie odzywam, ale czesto czytam..i oczywiscie Malaguś - bardzo się cieszę - suuuper!!!!! teraz wypatrywac lipca:)
Agutek- a u Ciebie jeszcze troszeczkę iiii... bedziemy czeklałmy na dwie kreseczki:)!..ale ten czas leci:)!
i Lilith - ..już nie moge sie doczekac kiedy zobacze Twoją Malutką córeczkę:)- ..niedawno trzymałyśmy piątachy za dwie kreski..a tu u Ciebie koncówka...a i mi zostało bardzo niewiele:)!

Pozdrawiam wszystkich i czekam na równie radosne wiadomosci/nowinki:)- wciaz trzymajac piątachy by było ich jak najwiecej!!

reklama
Moniqa oj ja tez nie moge!!!! ale chyba predko sie nie doczekam! choc dzis sie wszystko wyjasni na wizycie:):) wogole to jutro zaczynam 40 tc az mi sie wierzyc nie chce!
Rusalko pamietam pamietam! i jak straszylysmy ta twoja wstreciuche ze ma nie przychodzic! teraz widze ze juz za 3 dni zaczniesz 35 tc!!!!! super!! czas leci nie samowicie jak patrze na wasze suwaczki:0 bo u siebie juz tak tego nie zauwazam!

Misiamiasia gratuluje!!!!!!!!!!!

Lilith i Rusąłko już niedługo będziecie tulić swoje dziewczynki ach jak to zleciało...... pozdrwiam :) :) :) :) i życze spokojnego i szybkiego porodu!!!!

Wiecie, teraz, jak już ustaliliśmy termin starań, to wydaje mi się, że tak strasznie długo muszę czekać ;) Chciałabym, żeby już był lipiec :)

malaga pisze:
Wiecie, teraz, jak już ustaliliśmy termin starań, to wydaje mi się, że tak strasznie długo muszę czekać ;) Chciałabym, żeby już był lipiec :)

Oj wiem co czujesz..wierze ci, ze dlugo leci ci czas...
nawet nie wiesz jaka wiecznoscia sa dla mnie te ostatnie dni - mam wrazenie, ze czas stanal w miejscu, a @ trwa i trwa :|
ale 2 m-ce zleca..zaraz wakacje i zacznie sie dla ciebie piekny czas :D

Elżbietka pisze:
malaga, jeszcze 2 miesiace i 14 dni tylko :)
i tak pewnie szybciej będziesz w ciazy niż ja ::)

Elżbietko - dobrze wiesz, że nigdy nic nie wiadomo ;) Może się okazać, że spotkamy się w wątku mamuś kwietniowych - majowych - czerwcowych :D Trzymam kciuki za Ciebie :)

Agutek pisze:
Oj wiem co czujesz..wierze ci, ze dlugo leci ci czas...
nawet nie wiesz jaka wiecznoscia sa dla mnie te ostatnie dni - mam wrazenie, ze czas stanal w miejscu, a @ trwa i trwa :|
ale 2 m-ce zleca..zaraz wakacje i zacznie sie dla ciebie piekny czas :D

Wiem, że zlecą, wiem ;) Cieszę się strasznie, że mój mąż zmienił nastawienie :) Może dlatego mi się tak spieszy, bo obawiam się, że w międzyczasie mu się znowu zmieni?? ::) Oby nie...

A Ty już niedługo... ;D Ale się będzie działo ;D

reklama
Malaga - teraz to przyszpil meza, zeby zadne glupoty mu do glowy nie przyszly w stylu "poczekajmy"...najwyzej go zgwalc, a co ;D tylko faceci moga ;)

Do góry