reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Elżbietka pisze:
Agutku, pomyśl ze poxniej już nic nie bedzie takie samo...
dzisiaj rozmawialam z taką jedną pania:jej synowa urodzila pierwsze dziecko, okolo miesiac temu. teraz siedzi w domu i płacze, bo nie radzi sobie, bo dziecko płacze, bo niewyspana...
wiem, do mnei tez to nei dociera, ale w sumie taka jest prawda.

aha! dla mnei najlepszym argumentem studzacym zapały ciążowe sa nudnosci i wymioty! i póki co ciesze sie ze jeszcze tego nie doświadczam :)
i ze na co mam ochote to robie/jem.
a jak lekarz nie pozwoli w ciazy przytulac sie z mężusiem ???

Tyż fakt...co prawda to prawda :)

Agutek no wiesz nie wierzysz mi ?? :o .. oczywiscie ze bedzie pozytywny, wygladniale chlopczyki tylko czekaja na Twoje piekne jajeczko :p  ... milych zakupów ... kup dla Nas po dobrym humorze ;)

Elżbietko o tym samaym myslalam , ze jak gin nie pozwoli na przytulanie z mezusiem w ciazy?? ale i tak sami postanowilismy ze napewno pierwszy trymest przytulanska ne bedzie ... jak my to wytrzymamy  ::) hehe , niom ale dla dzidzi wszystko :)

Elżbietka pisze:
ja wlasnie wrócilam z zakupów. mąz pojechał dalej sprawy załatwiac.

dzisiaj w końcu go dopadne, @ sie skończyła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj oj , czuje wielka akcje dzisiaj  8) ... i wyczerpnie pozniejsze ;) ... niom ale nalezy sie :)

Elzbietko oczywiscie ze nie zmarnuje, aczkolwiek dzisiaj to bedzie po prostu slodkie przytulanie , bo i tak jak mialo cos byc to juz jest ;) ... a jak nie ma to moze takie wyluzowanie i nie myslenie zaowocuje ??  ::) ;)

reklama
Do góry