reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
A jak tam , znalazlas AXN?? dzisiaj leci LOST ... juz sie doczekac nie moge ;D ... szkoda tylko ze ta nowa seria leci tylko w niedziele  :( ... no ale coz ... damy rade ;) ;D

MoniQa pisze:
A jak tam , znalazlas AXN?? dzisiaj leci LOST ... juz sie doczekac nie moge ;D ... szkoda tylko ze ta nowa seria leci tylko w niedziele :( ... no ale coz ... damy rade ;) ;D

Wlasnie spytalam meza i mowi, ze mamy ten program :) On jednak stwierdzil,ze nie bedzie ogladac bo nie chce zaczynac w polowie i poczeka az TVP wykupi ta druga serie i wtedy obejrzy od poczatku. Ja jak nie zapomne to zobacze dzisiaj :)

No i mialam sie uczyc, owszem powtorzylam wszystko co do tej pory sie uczylam, ale zeby cos nowego skubnac ... o nie, nic z tych rzeczy. Wzielam sie za sprzatanie haha. Druga pralke wlasnie wstawilam, zmylam podlogi, bo oczywiscie wczoraj to na nic nie mialam ochoty i palcem nie kiwnelam :p Ale ze mnie dziwolag ;D

Agutek pisze:
MoniQa pisze:
A jak tam , znalazlas AXN?? dzisiaj leci LOST ... juz sie doczekac nie moge ;D ... szkoda tylko ze ta nowa seria leci tylko w niedziele  :( ... no ale coz ... damy rade ;) ;D

Wlasnie spytalam meza i mowi, ze mamy ten program :) On jednak stwierdzil,ze nie bedzie ogladac bo nie chce zaczynac w polowie i poczeka az TVP wykupi ta druga serie i wtedy obejrzy od poczatku. Ja jak nie zapomne to zobacze dzisiaj :)

No to powiedz mezusiowi ze ta druga seria Lost zaczela sie dopiero w tamtym tygodniu ( lecial tylko jeden odcinek :p ) i ze jak cos to moge opowiedziec ;D   MIlego ogladania ;)

Ja dzisiaj to sie postaralam na maxsa ..hihihi... nawet bigos zrobilam ;) ... tylko maz przyprawial i dal za duzo pieprzu ;) .. jednym slowem spieprzyl sprawe ;D ;D :D

Cześć Wpadkowiczki :) :) :)

MoniQa pisze:
... zreszta mam dzisiaj wery dobry humoreks ,

Super słyszeć MoniQo że masz dobry nastrój...sama wiesz że fasolki lubią optymistyczne i wesołe mamusie ;D

Co do braku wpadek...ja proponuję Agutku...żebyś w ramach pomocy bliźnim pokazała nam jak to się robi ;D ;D ;)...reszta Wpadkowiczek chętnie posłuży się później twoimi radami ;) :D

MoniQa pisze:
Agutek pisze:
MoniQa pisze:

No to powiedz mezusiowi ze ta druga seria Lost zaczela sie dopiero w tamtym tygodniu ( lecial tylko jeden odcinek :p ) i ze jak cos to moge opowiedziec ;D   MIlego ogladania ;)

Maz zaproponowal, ze sciagnie z neta wszystkie odcinki, bo mowi, ze widzial je. Tylko zastanawiam sie ile ich jest, bo czy ja dam rade je obejrzec wszystkie ;D
W ogole okazalo sie, ze cala moja rodzinka to oglada i mi opowiadaja o co chodzi, a ja gula do nich " ta katastrofa byla naprawde ??? to skad tam kamera sie wziela ??? " .... bo ja glupiutka caly czas myslalam, ze to reality show, a nie serial i jednym slowem cymbala z siebie zrobilam :p ::)

monika3 pisze:
Cześć Wpadkowiczki :) :) :)

Co do braku wpadek...ja proponuję Agutku...żebyś w ramach pomocy bliźnim pokazała nam jak to się robi ;D ;D ;)...reszta Wpadkowiczek chętnie posłuży się później twoimi radami ;) :D

Dobre monika3 dobre...jednym slowem posiuralam sie ze smiechu  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry