reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Agutek ja tez pierwszy raz sie szczepilam , a straszyli mnie ze bedzie grypsko jak sie zaszczepie  ...hehe ... ja sie nie dam tak latwo  8)

reklama
Elżbietka pisze:
Agutku, nie pochwalilam jeszcze twojego avatarka, wiec robie to teraz: jest słodki tak jak i Ty :)

Hihihi.... dziekuje...ale sie zawstydzilam ;)

MoniQa pisze:
Agutek ja tez pierwszy raz sie szczepilam , a straszyli mnie ze bedzie grypsko jak sie zaszczepie  ...hehe ... ja sie nie dam tak latwo  8)

Lekarz mi mowil, ze po szczepionce organizm przez jakis czas jest troszke oslabiony i wtedy co najwyzej takie objawy chorobowe moga sie pojawic tylko ludzie blednie lacza to z grypa i mowia, ze po co im szczepionka jak i tak choruja ::) A to w ogole grypa nie jest :D

Dokladnie , i prosze grypy niet i zadnego chorobska ;D ... ale szczerze to byl jeden plus choroby ... nie musialam wstawac rano do pracy ;D ;D :D

Czas na przerwe w nauce bo zaraz zwariuje.

Ale mnie dzisiaj dziewczyny @ zalewa, normalnie nie wyrabiam ::) Dwa zabezpieczenia i nic.... :mad:
malaga jak tam bylo w pracy, jak sie dzieci spisaly ?

Elżbietka pisze:
Agutek, biedaczku :(
może weź materiały edukcyjne i siądź na wc? ;)

Na te materialy to ja juz nie moge patrzec :p

A tak z innej beczki, forum o dzieciach, watek o wpadkach i kurna chata jakis zastoj ostatni. Zero wiadomosci o dwoch kreseczkach...smutno jakos. Dziewczyny co jest z wami, apeluje do was - macie zaciazac kurka no...ja wam to mowie ! ;D

reklama
Agutek dokladnie tak jak mowisz , jakis zastoj ..hmmm ... z mojej strony mozesz byc pewna ze niebawem intensywne przytulanstwo zaczne ... ale II nie obiecuje choc mam nadzieje ze beda :)

Elzbietko narazie, ale juz niebawem bedziemy czekac na dobre wiesci od Ciebie :-*

Do góry