reklama
A
Agutek
Gość
Elżbietka pisze:Agutku, nie pochwalilam jeszcze twojego avatarka, wiec robie to teraz: jest słodki tak jak i Ty
Hihihi.... dziekuje...ale sie zawstydzilam
MoniQa pisze:Agutek ja tez pierwszy raz sie szczepilam , a straszyli mnie ze bedzie grypsko jak sie zaszczepie ...hehe ... ja sie nie dam tak latwo 8)
Lekarz mi mowil, ze po szczepionce organizm przez jakis czas jest troszke oslabiony i wtedy co najwyzej takie objawy chorobowe moga sie pojawic tylko ludzie blednie lacza to z grypa i mowia, ze po co im szczepionka jak i tak choruja : A to w ogole grypa nie jest
A
Agutek
Gość
MoniQa pisze:ale szczerze to byl jeden plus choroby ... nie musialam wstawac rano do pracy ;D ;D
O tak, to niekwestionowany plus ;D
Dobra, spadam sie uczyc. Papa!
A
Agutek
Gość
Czas na przerwe w nauce bo zaraz zwariuje.
Ale mnie dzisiaj dziewczyny @ zalewa, normalnie nie wyrabiam : Dwa zabezpieczenia i nic....
malaga jak tam bylo w pracy, jak sie dzieci spisaly ?
Ale mnie dzisiaj dziewczyny @ zalewa, normalnie nie wyrabiam : Dwa zabezpieczenia i nic....
malaga jak tam bylo w pracy, jak sie dzieci spisaly ?
Elżbietka
mother of two sons&angel
Agutek, biedaczku
może weź materiały edukcyjne i siądź na wc?
A
Agutek
Gość
Elżbietka pisze:Agutek, biedaczku
Na te materialy to ja juz nie moge patrzec
A tak z innej beczki, forum o dzieciach, watek o wpadkach i kurna chata jakis zastoj ostatni. Zero wiadomosci o dwoch kreseczkach...smutno jakos. Dziewczyny co jest z wami, apeluje do was - macie zaciazac kurka no...ja wam to mowie ! ;D
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja niestety odpadam na razie
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Agutek dokladnie tak jak mowisz , jakis zastoj ..hmmm ... z mojej strony mozesz byc pewna ze niebawem intensywne przytulanstwo zaczne ... ale II nie obiecuje choc mam nadzieje ze beda
Elzbietko narazie, ale juz niebawem bedziemy czekac na dobre wiesci od Ciebie :-*
Elzbietko narazie, ale juz niebawem bedziemy czekac na dobre wiesci od Ciebie :-*
Podziel się: