reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Witam Panie
Agutek tak jak pisze malaga ..Clotrimazolum ( mozna tez kupic w masci, ale tylko do urzytku zewnterznego)
malaga widze ze masz taki sam rozklad zajec przed praca ...ja tylko chwilowo, bo ogolnie to maz wychodzi z piesą bo ma na pozniejsza godzine , a teraz chory wiec musze ja
Pozytywnego wtorku życze
Agutek tak jak pisze malaga ..Clotrimazolum ( mozna tez kupic w masci, ale tylko do urzytku zewnterznego)
malaga widze ze masz taki sam rozklad zajec przed praca ...ja tylko chwilowo, bo ogolnie to maz wychodzi z piesą bo ma na pozniejsza godzine , a teraz chory wiec musze ja
Pozytywnego wtorku życze
A
Agutek
Gość
Dzieki dziewczyny. Pojde dziasiaj do apteki bo tak mnie dzisiaj swedzi....straszne uczucie
A u mnie mroz jak diabli dzisiaj -16 stopni! Prawie zamarzlam w drodze do pracy....
A u mnie mroz jak diabli dzisiaj -16 stopni! Prawie zamarzlam w drodze do pracy....
monika3
Mama Amelki i Filipka
Witam Grono Wpadkowiczek ...z Elżbietką na czele ;D
No to dziewczynki do dzieła...i pokazywać nam tutaj piękną wpadkę kontrolowaną
Ja też nie wiem czy nie wróce do Was : bo mój mężuś sam nie wie czego chce : : :
To ja tak jedną nogą w Aktywnych Staraczkach a jedną we Wpadkowiczkach...mogę ???
No to dziewczynki do dzieła...i pokazywać nam tutaj piękną wpadkę kontrolowaną
Ja też nie wiem czy nie wróce do Was : bo mój mężuś sam nie wie czego chce : : :
To ja tak jedną nogą w Aktywnych Staraczkach a jedną we Wpadkowiczkach...mogę ???
A
Agutek
Gość
No pewnie, ze mozesz
Witamy ponownie w naszym gronie
Witamy ponownie w naszym gronie
A
Agutek
Gość
malaga pisze:Agutku - globulki dopochwowe Clotrimazolum - tanie i chyba kupisz bez recepty. Mi pomogły
Mam jeszcze pytanie a'propos tych globulek. Jezeli jutro dostane @ to co wtedy - mam je stosowac w trakcie czy musze odczekac do konca @ ?
Elżbietka
mother of two sons&angel
Clotrimazolum jest skuteczne od grzybków (takie twarożkowate upławy : ) i jako gałki dopochwowe sa niestety na recepte dotepne . bez recepty jest krem, którym mozna sobie posmarowac wargi sromowe i wejscie do pochwy.
na recepte równiez jest Gynalgin, ja osobiscie bardzo go lubie.
bez recepty sa gałki Albothyl, troszek drozsze bo oło 30 zł za 6 szt, ale tez dosyc skuteczne.
w miesiaczce raczej nie werto sotosowac nic dopochwowo, bo po prostu wypłynie. jak coś to posmarowac clotimazolem w kremie na zewnatrz.
na recepte równiez jest Gynalgin, ja osobiscie bardzo go lubie.
bez recepty sa gałki Albothyl, troszek drozsze bo oło 30 zł za 6 szt, ale tez dosyc skuteczne.
w miesiaczce raczej nie werto sotosowac nic dopochwowo, bo po prostu wypłynie. jak coś to posmarowac clotimazolem w kremie na zewnatrz.
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziewczyny!!!!!!!!!
Izabelka urodziła SYNA!!! cieciem cesarskim, w styczniówkach szczegółów troche
Izabelka urodziła SYNA!!! cieciem cesarskim, w styczniówkach szczegółów troche
reklama
A
Agutek
Gość
Dostalam tylko w kremie. Ja nie mam twarozkowych uplawow zadnych, tylko mnie swedzi, piecze i mam wrazenie, ze mam taki sluzik, ktory moim zdaniem nie za ladnie pachnie ale jest przezroczysty. Wiec juz sama nie wiem czy to uplawy czy to normalny sluz : Ale z tym swedzeniem to juz nie wyrabiam
Wlasnie czytalam o Izabelce - ale mam rogala na buzi, tym bardziej, ze sie chlopak urodzil a cala ciaze lekarze mowili, ze bedzie cora hihi ;D ;D
Wlasnie czytalam o Izabelce - ale mam rogala na buzi, tym bardziej, ze sie chlopak urodzil a cala ciaze lekarze mowili, ze bedzie cora hihi ;D ;D
Podziel się: