reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Witam Panie :)

Agutek tak jak pisze malaga ..Clotrimazolum ( mozna tez kupic w masci, ale tylko do urzytku zewnterznego)

malaga widze ze masz taki sam rozklad zajec przed praca ;) ...ja tylko chwilowo, bo ogolnie to maz wychodzi z piesą bo ma na pozniejsza godzine , a teraz chory wiec musze ja :)

Pozytywnego wtorku życze :)

Dzieki dziewczyny. Pojde dziasiaj do apteki bo tak mnie dzisiaj swedzi....straszne uczucie :(
A u mnie mroz jak diabli dzisiaj -16 stopni! Prawie zamarzlam w drodze do pracy....

Witam Grono Wpadkowiczek :) :) :)...z Elżbietką na czele ;D

No to dziewczynki do dzieła...i pokazywać nam tutaj piękną wpadkę kontrolowaną ;) ;) ;)

Ja też nie wiem czy nie wróce do Was ::) :D bo mój mężuś sam nie wie czego chce ::) ::) ::)

To ja tak jedną nogą w Aktywnych Staraczkach a jedną we Wpadkowiczkach...mogę ???

malaga pisze:
Agutku - globulki dopochwowe Clotrimazolum - tanie i chyba kupisz bez recepty. Mi pomogły :)

Mam jeszcze pytanie a'propos tych globulek. Jezeli jutro dostane @ to co wtedy - mam je stosowac w trakcie czy musze odczekac do konca @ ?

Clotrimazolum jest skuteczne od grzybków (takie twarożkowate upławy ::) ) i jako gałki dopochwowe sa niestety na recepte dotepne :(. bez recepty jest krem, którym mozna sobie posmarowac wargi sromowe i wejscie do pochwy.
na recepte równiez jest Gynalgin, ja osobiscie bardzo go lubie.
bez recepty sa gałki Albothyl, troszek drozsze bo oło 30 zł za 6 szt, ale tez dosyc skuteczne.
w miesiaczce raczej nie werto sotosowac nic dopochwowo, bo po prostu wypłynie. jak coś to posmarowac clotimazolem w kremie na zewnatrz.

reklama
Dostalam tylko w kremie. Ja nie mam twarozkowych uplawow zadnych, tylko mnie swedzi, piecze i mam wrazenie, ze mam taki sluzik, ktory moim zdaniem nie za ladnie pachnie ale jest przezroczysty. Wiec juz sama nie wiem czy to uplawy czy to normalny sluz ::) Ale z tym swedzeniem to juz nie wyrabiam :(

Wlasnie czytalam o Izabelce - ale mam rogala na buzi, tym bardziej, ze sie chlopak urodzil a cala ciaze lekarze mowili, ze bedzie cora hihi ;D ;D

Do góry