reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
w końcu bedziemy mistrzyniami
napiszemy poradnik "jak wpadac mniej lub bardziej świadomie, ale zawsze chetnie"
napiszemy poradnik "jak wpadac mniej lub bardziej świadomie, ale zawsze chetnie"
A
Agutek
Gość
Elżbietka pisze:
Agutku, wychodzi na to że mniej wiecej razem z toba zaczne starania - ty tylko z mężem, a ja z mężem i pod kontrola lekarza
moze w tym samym czasie zafasolkujemy??
No istnieje duza szansa..wtedy dzidzia bylaby styczniowa
A wiecie co...ale ja mam dzisiaj pragnienie : A nie mam nic do picia w domu, jestem juz po kapieli wiec do sklepu nie pojde....a herbaty mam juz dosc, ale chyba nic innego mi nie pozostanie : Suszy mnie .....
A
Agutek
Gość
I bedziemy mistrzyniami cierpliwosci - bo to moja strasznie slaba strona...
Elżbietka
mother of two sons&angel
u mnie to tez nie jest najmocniejsza strona mojej osobowości :
Agutku, na takiepragnienia polecam herbate mietową
Agutku, na takiepragnienia polecam herbate mietową
malaga
Fanka BB :)
Elżbietka pisze:malaga, biedulko, jak o takiej godzinie da sie pisac całkiem przytomne posty??? :
Przyzwyczajenie
Witaj wśród wpadowiczek, Elżbietko Trzymam kciuki, żeby @ szybko przyszła, żebyś szybciutko jajeczko "zniosła" i wtedy tankowanie do pełna - i dzidziuś gotowy
Ja tam już na wpadkę nie liczę. Czekam na rozwój wypadków. Zobaczymy, jak z pracą i dopiero wtedy będę się martwić
Agutku - współczuję.. Oby ta @ szybko przyszła, szybko przeszła i przede wszystkim bezboleśnie U mnie 11 dc - tak że niedługo pewnie owulacja : I będzie mnie nosić, oj będzie :
Wszystkim Babyboomowiczkom życzę miłego wieczoru
Elżbietka
mother of two sons&angel
malaga , dobrze ze chociaz masz owulacje, bo u mnie to nic! wielkie nic :
no moze jest wielka nadzieja
no moze jest wielka nadzieja
A
Agutek
Gość
Dzien dobry dziewczyny!
Mam pytanie - od jakiegos czasu mam pieczenie i swedzenie i chyba jakies uplawy. Czy jest jakis srodek, ktory sama moge zakupic w aptece bez potrzeby udawania sie do lekarza?
A teraz lece sie szykowac do pracy. Zajrze pozniej.
Mam pytanie - od jakiegos czasu mam pieczenie i swedzenie i chyba jakies uplawy. Czy jest jakis srodek, ktory sama moge zakupic w aptece bez potrzeby udawania sie do lekarza?
A teraz lece sie szykowac do pracy. Zajrze pozniej.
reklama
Podziel się: