reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

IZABELKO POWODZENIA I GRATULACJE :)

Elzbietko troche inne fluidki ..takie 2 ~~~~~~~~~~~~~~ ... od mojej @ , ktorea rozkrecila sie na dobre ;) ..... wlasnie polykam 4 pigulke zeby sobie ulzyc ;)

Agutek a probowalas "Verospiron"?? ja go biore od dwoch miesiecy i naprawde mi pomaga ... a mam bolesne bardzo miesiaczki :) nie sa drogie wiec polecam :) ..ale co ja gadam  ::) jaka @ ... Ty przeciez jutro bedziesz testowac :) ... zycze II kreseczek :) :-*

ilinko oo bardzo ciekawy temat :) ja pisalam o zaburzeniach emocjonalnych u dzieci w wieku szkolnym klasa I, II, III ... ale Twoj zdecydowanie bardziej ciekawy :) i na czasie ;) ... Powodzenia w dalszym pisaniu :)

reklama
ilinko wlasnie wiem i spiesze sie z leczeniem zabkow :)

Moniqo no u mnie to na brak @ nie ma szans, bo my jeszcze sie nie staramy :) A tego srodka jeszcze nie probowalam, ostatnio mialam cos na V ale nazwa jednak inna i nie pomoglo :/ Mam wrazenie, ze jutro, pojutrze bedzie wizyta znienawidzonej kolezanki.

Biore notatki pod pache i lece do wanny sie uczyc ;)

MOniQo, dziękuje za fluidki!!

byłam u tego gina, całkiem sympatyczny sie okazał. zrobił usg, ciazy nei ma :(, ale PCO też nie :) :) :) :)
powiedział ze w tym momencie moje jjniki są nieczynne hormonalnie i nic w nich nei rośnie :(. w sumei dobrze ze niz łego nei rośn9e, ale jakeis jajo mogło by sie pojawić!! kurczaczki ::) ::). nie takie to łatwe zniesc to jajko ::)
dostalam recepte na table wywołujące @ - Orgametril, takich to jeszcze nie miałam - 5 dni, 2 razy dizennie po 2 tabl :o :o :o, ońska dawka jakaś. i do 10 dni po odstwieniu mam dostac @. jak nei dostane, da mi zastrzykina wywołanie, jak dostane, mam przyjsc około 12-14 dnai na usg żeby zobaczyc czy jakies jajo raczyło sie pojawic czy trzeba kopa dac moim jajniczkom ::). heh... no i mój portfel stał sie uboższy o 100 zł.
aha i dał mi namiar na dobrego niby androloga dla mojego szanownego współmałżonka, teraz musze nad mim popracowac, zeby poszedł!

No to Elżbietko wszystko na dobrej drodze... :) :) :)
Wywołuj @ a później bierz się za znoszenie jajeczka i tankowanie do pełna :) ;) :)

To PCO można stwierdzić na podstawie usg??

moniko, po prostu lekarz stwierdził ze w moich jajnikach jest pusto i nie ma podejrzanych pecherzyków :)

aha! tak wogóle chyba sie zapisze do tego wątku, tzn staje sie wpadowiczka kontrolowaną :)
lekarz powiedział ze najpierw chce mi ustawic cykle, zeby były w miare reglarne, zobaczyc co i jak, a dopiero później bedzie pomagał moim jajeczkom w zaistnieniu ::).
tak wiec witam wpadowiczki kontrolowane!!!!!!!!!!!!

Ilinko tak pedagogike a dokladnie resocjalizacje ;) ... ale dzieci i ich emocje to moje hobby ;) ( teraz zwlaszca ) , zwlaszcza ze bylam na etapie rozwoju moich chrzesniakow ;)

Agutku no fakt , walłam zonka  ::) ... w takim razie za wczasu juz zycze Ci II kreseczek za 3 miesiace  .... dzisiaj jestem zakrecona  (przeciez juz mowilas - o jak glupia ;D )...a to wszystko za sprawa  tej @ ...wrrrr .... a co do tabletek to takie rozowe pudelko plaskie i dlugie ;D ... moze to pomoze  ...dokladnie  nazwa to Vegantalgin H :)

Elzbietko no i sie tylko cieszyc ze PCO nie ma :) .... tak wiec szybkiego @(malpowania ;) ) a pozniej kontrolowanej  wpadeczki zycze :) :) :)

jak uda mi sie dostac @, to wstawie suwaczek odliczacy czas do starań :)
ale lepiej sie czuje psychicznie, tk troche wiem na czym stoje:)
ale moze to i dobrze, odcekam około tych 3 miesiecy - tyle mnioej wiecej ma potrwac to ustalanie moich cykli ::) i wtedy staranka pełną parą.
a teraz niech maz wreszcie skończy ten swój doktorat, a ja przestane mu gledziec o dzieciach :)

reklama
MoniQa pisze:
Agutku no fakt , walłam zonka ::) ... w takim razie za wczasu juz zycze Ci II kreseczek za 3 miesiace .... dzisiaj jestem zakrecona (przeciez juz mowilas - o jak glupia ;D )...a to wszystko za sprawa tej @ ...wrrrr .... a co do tabletek to takie rozowe pudelko plaskie i dlugie ;D ... moze to pomoze ...dokladnie nazwa to Vegantalgin H :)

MoniQo nic sie nie stalo :D hihi ;)
A dokladnie ten specyfik polecila mi pani w aptece, ale po zaaplikowaniu go, a po nim no-spy bole nie przeszly...po 2h wymieklam i pojechalam do domu polozyc sie do lozeczka. Dopiero wtedy po przespaniu sie po godzinie bol zmalal....Wiec na mnie to chyba tez nie dziala ::)

Do góry