reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Malaga, Agutek i pozostałe Wadkowiczki...

Wiecie, jednak wpadki naprawdę istnieją... bo ja już myślałam że to tylko bajki ::)

Ale oczywiscie nie chodzi o mnie !!! tylko o moją koleżankę...

reklama
Witajcie kochane wpadowiczki

Malagus tak mi przykro ze jednak nie tym razem.Mam ndzieje ze juz niedlugo zaliczysz taka mala wpadeczke i dasz nam przyklada jak to sie robi.U mnie czas [przytulanek mezulka mam w domku najprawdopodobniej do srody ale byc moze zostanie do konca tyg.Niestyt jak on jest w domku to ja nie mam zbyt duzo czasu i nie jestem tu z Wami.Staram sie od czasu do czasu zajrzec ale nie jestem wstanie nadrobice tego co napisalyscie rzez ten okres co mnie nie bylo.
Buziaczki.

No mi też oprócz tych zimowych miesięcy podobają się te wiosenne kwiecien-maj :) Od razu mozna z dzidzia na spacerki chodzić :)
Rusałko gratuluję 4 miesiąca :) :) :)

Moje Kochane Wpadkowiczki :)

Wymysliłam nowy plan...hihi... po nowy roku postanowiłam po raz kolejny pomolestować męża o fasolke ::)...obiecywałam sobie że nie będe go naciskać bo to nie o to chodzi...ale ja juz nie mogę czekać!!!

A czy zaczniemy staranka w styczniu czy w lutym toi już raczej bez róznicy - dzieci nie rodzą się po tygodniu ani po miesiącu ;D

Mam nadzieję że ustąpi ::)

jak narazie to czekam na @ - wtedy co nie trzeba to jest a wtesy co sie na nią czeka to jak na złość nie ma!!! Wstręciucha

A mnie się właśnie kończy :D :D

Na samą myśl, że znowu będę mieć dni płodne robi mi się słabo ;) Nie jestem gotowa na kolejne oczekiwanie, objawy, niepewność ::) Dlatego teraz musimy bardzo uważać ;) :)

reklama
Do góry