reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Oj Agutku...bardzo sie ciesze że fajnie zapowiada ci sie dzisiejszy dzień  :D

Wogóle wszystkim Kochanym Wpadkowiczkom:

miłego dzionka

reklama
A dziękuję, dziękuję :D Nawet był miły ;) Tylko dzieci mnie wykończyły ::) A ja jeszcze chcę swoje ;) ;D ;D ;D

Zabieram się za robienie kartek świątecznych na kiermasz...

Miłego popołudnia, Babyboomowiczki :D

Witajcie

wreszcie wrocilam do domku :) To byl mily dzionek, ba bardzo mily. Chce takich wiecej ;D
Teraz troszke tu posiedze, potem kapiel i chyba pojde szybciej spac, coby odpoczac sobie. ;)

Witaj Agutek :)

Też najchętniej teraz bym się położyła do łóżeczka, ale muszę robić kartki na kiermasz przedświąteczny ::) A mężuś na dodatek wybył do knajpy ze znajomymi :( Ja dziś niestety uwiązana jestem (przy kartkach :mad: ) dlatego zrezygnowałam..

Poczekam na mężusia z łóżeczkiem - dziś zamierzam się wyprzytulać za wszystkie czasy ;D ;D ;D

Witam w piękny środowy poranek ;) :D

I uciekam - muszę jeszcze pieski wyprowadzić na spacerek i do pracy :)

Miłego dnia życzę :D :D

Dzien dobry!

Ale jestem wyspana.....poszlam spac wczoraj o 20.30. Tego mi brakowalo :D Teraz moge pracowac ;)

malaga mam nadzieje, ze karteczki udaly sie ;)

Witam moje Kochane Wpadkowiczki :laugh:

Agutku i Malaguś życzę miłego dnia w pracy... ;D...

I wogóle wszystkim życzę udanego dzionka...

Ja dzisiaj jadę do kontroli po zabiegu...mam nadzieję że będzie wszystko ok... tylko żeby szanowna pani @ zechciała przyjść!!!!

reklama
Do góry