reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Ale dziś senny dzień... Nic mi się robić nie chce..

A na BB pustki..

Uciekam i ja ;) Życzę Wam miłego wieczorku :D

Hej, ja sie nie moge doczekac kiedy moj magiczny suwaczek pokaze "3"... i pomyslec, ze dopiero co czekalam zeby pojawila sie "4". Teraz widze, ze czas leci bardzo szybko. Za 2 tygodnie siadam do akcji "sesja" i tak bede siedziec non stop do 18 lutego, czyli 2 miesiace!!! Egzaminy mam co 2 tygodnie a wlasnie tyle czasu poswiecam zawsze na przygotowania do egzaminu. Czyli 2 miesiace wyjete z zyciorysu, czyli 2 miesiace zleca mi jak z bicza strzelil, czyli zostanie mi juz bardz bardzo malo do rozpoczecia staran. ;D
Sprobujcie tak do tego podejsc dziewczyny. Grunt to pozytywne nastawienie ;) Ja tak wlasnie od jakiegos czasu mysle i bardzo sie ciesze z kazdej jednej cyferki mniej na suwaczku. Hip hip hura!!!!! O0 O0 O0

Super Agutku:) Fajnie że oboje jesteście gotowi na dzidzię :) Ja bym chciała rozpocząć starania luty-marzec. Zobaczymy jak to będzie, jak nie to czekam do sierpnia.

Agutek pisze:
A gdzie pozostale dziewczyny, halo halo?

Jestem ;D ;D

I uciekam - do pracki :)

Ja już teraz czekam do naszych czerwcowo - sierpniowych starań.. Nie chcę wcześniej, bo jak już kiedyś wspominałam, chciałabym dzidzię urodzić w pierwszej połowie roku ;) Mam cichą nadzieję, że się z pracą wszystko wyklaruje pozytywnie i zaczniemy w czerwcu :D

Dzien dobry

ilinka, to jestes jedna z pierwszych osob jakie znam, ktore mowia, ze podoba im sie listopad i w listopadzie chca rodzic ;D

malaga, no na pewno wszystko sie wyklaruje i beda starania, a jakze!! :p

reklama
malaga pisze:
Po raz kolejny stwierdzam: ale ten czas leci!!! ;) Rusałko - to już czwarty miesiąc?? :o :)

Witajcie:):)

Tak Tak Malaguś- dziś zaczął sie 4 miesiac:):) II trymestr ciąży:)- czas leeeci nieubłaganie(ja sie poki co cieszę- byleby do czerwca:)!
Weekend miałam równie męczący co TY Agutku..szkoła szkola szkoła..buu..ale zdałam częśc pracy, kolos na 5:)- egzam na 3+:/..zaliczenie na 5..Mam już 3 wpisy do indeksu...luuuzik:)..juz noskiem czuję świeta;)
Agutku, Malaguś- cały czas Wam kibicuje i trzymam kciukasy byście szybciutko dolaczyly do grona mam:)..a te kilka miesiecy oczekiwań na rozpoczęcie staran szybciochem minęło!!!
Juz nie mogę sie doczekac kiedy Wasze brzuszki będe podziwiać..i patrzec jak ciązowy suwaczek mknie do przodu:):)
-Cmokasy!

Do góry