reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
A mi za kilka dni przyjdzie @ :mad:
No i oczywiscie w ten weekend mam zjazd, wiec juz widze co mnie czeka. Szlag by to kurna chata do jasnej cholerki trafil ;D

Wiesz Elzbietko, juz sie czasami zastanawiam czy to nie jakos moja psychika to powoduje. No bo co jest @ to jest wlasnie zjazd. Strasznie juz mnie to meczy... :(

Agutku, zjazd dla Ciebie to taki wywoływacz @ ???

No to nam z Elżbietką nie pozostaje nic innego tylko zacząc studia od nowa ::) ::) ::) To może wtedy szanowna @ sie zjawi... hmmm...

Dobre :D :D

Ja zaczęłam studiować na nowo (tyle że wcześniej to były studia dzienne) - i też się często zdarza, że właśnie wtedy, kiedy mam zjazd - przychodzi @ - albo troszkę wcześniej, albo dwa dni później - zawsze wie, kiedy ;D To nasza psychika ;)

Uciekam do spania :) Jutro znów wczesne wstawanie :)

Dobranoc :) Słodkich snów :D

10.gif

reklama
monika3 pisze:
Agutku, zjazd dla Ciebie to taki wywoływacz @  ???

No niestety tak :(

monika3 pisze:
No to nam z Elżbietką nie pozostaje nic innego tylko zacząc studia od nowa ::) ::) ::) To może wtedy szanowna @ sie zjawi... hmmm...

Swietny pomysl, @ na pewno przyjdzie hihi :p

A tak poza tym dzien dobry kochane! Milego dnia wam zycze. Moj chyba bedzie przyjemny dzisiaj. Juz sie nie moge doczekac popoludnia, lece do kosmetyczki i bede miala new pazury ;)

Do góry