reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Cześć Kochane dziewczynki :) :) :)

nie było mnie tutaj od wczoraj bo niestety obowiązki w pracy nie pozwalają a w domku mężuś siedział na kompie ;D ale już jestem!!!

Malaguś cieszę się że z godnością przyjęłaś nadejście @, trochę stresu było...i duuużo niepewności ::)
Teraz trzeba czekać aż fasolka zechce przyjść do Was...mam nadzieję że nie każe długo czekać na siebie :)

Agutku życzę ciekawych zajęć :D

Na razie zmykam... ale ja tu wrócę!!! ;D

Wrocilam :)
Ale jestem zmeczona. ::) Wlasnie sie relaksuje na bb. A jutro znowu pobudka raniutko i do szkoly. Na szczescie tylko na seminarium :)
Lece na watek glowny, pewnie kilkanascie stron zostalawilyscie mi do przeczytania :| ;D

Cześć Dziewczyny :)

Po męczących dwóch dniach próbowałam dojść do siebie wysypiając się, ale po pierwsze wczoraj zachciało nam się iść do knajpy ze znajomymi, po drugie pieski mi dziś z rana nie dały pospać ::) Tak więc jestem już po spacerku :) Piję kawusię i spróbuję nadrobić zaległości w czytaniu :)

Życzę miłego dnia :D

malaga pisze:
Pora się za jakieś sprzątanie zabrać, bleee - ale mi się nie chce ::)

Malaguś no to możemy poać sobie łapcie...bo ja też właśnie zabieram się za sprzątanie.... zastanawiam się czy nie skończę jedynie na "rynkach" ;D

WITAJCIE!!!
Ja niestety sprzątanie dizś -odpuszczam!
Mąż na wsi(wysłalam go- bo po co ma siedziec sam w domu i na mnie czekać do wieczora:)..ach jak ja mu zazdroszcze!!!
Ja dziś dzien spędzilam na uczelni- międzyczasie wpadłam do dou-teraz..i zaraz znowu jade..i tak do wieczora!:(..ech..ale egzam za mną..i kolos tez- mam nadzieję, ze do przodu!..jeszcze seminarka- i trzymam za Ciebie Panie X- przybądz wkońcu !!!(nie przychodzi na spotkania:/
Po do sklepiku- zakupku- na niedzielę i żarełki dla moich psiaków:) i na wies po/do męża...nie wiem, czy nie zostaniemy na noc..jutro mam jakieś same dziwne wyklady i nie chce mi się specjalnie jechać na uczelnie...chyba zrobię sobie wagary:)..
Należy się odpoczynek..szczególnie, ze ostatnio non stop nauka..praca..piasnie pracy mgr...wysiadam!

aaa..i dzidzius sie baardzo rozpycha..czuję dziś strasznie jak uciska coś na pecherz..i twardzy mam brzuszek..hmm...:/...ciekawe co mu tam nie pasuje?:)...no, a w srode zaczynamy 4 miesiaćc)

Pozdrowienia dla wszystkich ciotek z BB:)

Po raz kolejny stwierdzam: ale ten czas leci!!! ;) Rusałko - to już czwarty miesiąc?? :o :)

Myśmy właśnie wrócili od teściów - dopytywali się o wnuka :( Teściowa powiedziała, że nie ma na co czekać, bo latka lecą (chodziło głównie o mojego męża ;) ). Mąż się trochę zdenerwował, że wszyscy go poganiają, a jak tu się starać o dziecko, skoro jesteśmy w takiej a nie innej sytuacji ::) Teściowie stwierdzili, że zawsze będzie jakieś "ale"... Nie drążyli dłużej tematu widząc nastawienie męża ::)

Teraz zabieramy się za jakiś filmik na dobranoc :)

Miłej resztki wieczoru, Dziewczyny :D

Czesc wam

nareszcie wrocilam. Ostatnie dwa dni byly dla mnie ciezki, zylam na bardzo wysokich obrotach, przmieszczalam sie, wczoraj gdzie indziej, dzisiaj znowu inne miasto. Na szczescie juz jestem w swoim domku, spokoj, cisza, relaks. Za chwile zmykam na glowny watek, ale pewnie mnostwo postwo znowu bedzie naskrobanych. Ciekawe czy uda mi sie nadrobic ::) A potem zaraz mykam spac. Potrzebuje duzo odpoczynku, bardzo duzo ;D

reklama
Witaj, Agutku :D Dzień dobry Wszystkim :D

W koncu moglam dluzej pospac :) Maz sie zajal pieskami z rana, wyprowadzil na spacerek, a ja wylegiwalam sie w lozeczku :D Wstalam wlasnie, wcinam sniadanie i czytam BB :)

Życzę Wam miłej niedzieli :)

Do góry