reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Witajcie;)!
Malaguś- cały czas podczytuję- widzę wciaz niepewnosć...ale ciesze sie, zę @ wciaz nie ma;)

Ja dziś źle spałam...poszłam zła- zdenerwowal mnie nasz znajomy- i obudziłam sie o 4- nie mogłam zasnac:(..

Dzis zacynamy 14 tydz ciaży:)

Cześć Dziewczyny :)

JA już po hospitacji - hurrrrraaaaa ;D ;D ;D

Nie omawiałam jeszcze zajęć z dyrektorką, ale teraz to już każdą krytykę przyjmę :D

Dzieci były kochane - zaciekawione, chętne do zajęć, pomocne i grzeczne :D Pod tym względem było super :D

Elżbietko - @ jeszcze nie ma, ale czuję, że to już lada moment.

I wiecie co - już mi wszystko jedno :) Wierzę, że jak przyjdzie dobry moment, fasolka będzie wiedziała ;) :D Już o tym nie myślę, nie szukam :) Jestem już nastawiona na @ :) I nie sprawia mi to przykrości :)

Malaga brawo brawo , widzisz napewno bylo na 5+ , prawdopodobnie bedzie zero slowa krytyki ze strony szefostwa ;D, tak prorokuje ;D
A jezeli chodzi o @ to nie badz taka pewna , jeszcze sie milo zaskoczysz ;D

malaga, na pewno sobie super poradzilas...
a wiesz co ja sobie mysle...moze ta hospitacja miala jakis ukryty cel? Na przyklad sprawdzenie ciebie, bo moze maja etat... ;)

Nie, nie - zawsze są hospitacje w roku szkolnym. Jak ktoś tam pracuje na stałe, ale dopiero np. drugi rok, albo staż robi - to wtedy ma nawet 4 - 5 hospitacji w roku :) Plan hospitacji ustalany jest na początku roku - to jest obowiązekdyrekcji :)

reklama
Dzień dobry :)

No i znowu nie było wpadeczki... Widocznie nie jest mi pisana ;) Fasolka najwyraźniej czeka, aż mój mąż będzie ją chciał ;) Ciekawe, czy ja się doczekam?? ::)

Okropnie mnie wczoraj zalało - nagle i bez żadnego ostrzeżenia czy powolnego rozkręcania ;) Chociaż ostrzeżenie w sumie było ;) Tylko dlatego udało mi się wczoraj usnąć, że byłam baaardzo zmęczona - inaczej by mi te bóle zmrużyć oka nie dały ::) A ja - antytabletkowa - nie mam w domu nic przeciwbólowego ::) Muszę wstąpić do apteki przed pracą..

Uciekam :) Muszę się do pracy zbierać pomalutku ::)

Miłego dnia życzę Wszysztkim :)

Do góry