reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

;D ;D

To ja lecę siusiać :p ;D ;D

I potem do pracy, bleee... Dziś mi się nie chce, a co dopiero jutro ::)

Miłego dnia!!! :D :D

reklama
Silunia jeszcze się nabiegasz do kibelka jak tylko dzidzia będzie rosła  to i będzie rosła częstotliwość siusiania bo dzidzia ulokuje ci się na pęchęrzu i wtedy większość czasu spędzisz w kibelku hi hi hi hi hi hi

Agutek pisze:
Ale tu wesolo dziewczyny, jakies czary mary, sikania, hihi, rozbawilyscie mnie ;D

No to fajnie Agutku, że dzięki na się uśmiechasz :D ... to bardzo dobry znak!

A jak tam Malaga??? Mam nadzieję że @ w dalszym ciągu nie ma!!!
Jejku ::) ale się niecierpliwie czy to nie fasolka :)

monika3 pisze:
A jak tam Malaga??? Mam nadzieję że @ w dalszym ciągu nie ma!!!
Jejku  ::) ale się niecierpliwie czy to nie fasolka  :)

A u Malagi @ nie ma :) Na razie ;)

JESZCZE dziś nie miałam moich typowych skurczy przedmiesiączkowych - piszę "jeszcze", bo dzień się nie skończył ;)

Cały dzień za to czuję "rwanie" w okolicy jajników i troszkę niżej, na środku ;) takie rwanie, ciągnięcie w dół, teraz też, niezbyt przyjemne ::) A wokół szyjki macicy zbiera się sporo śluziku, tyle że z odrobinką na razie niteczek krwi... Na tyle mało, że to nie wypływa :-[ Sorki za te szczegóły :-[ :-[

Pewnie jutro @ przyjdzie - jutro stresujący dzień, to w sam raz ::)

Malaguś jak czytam Twoje posty to mam dreszcze ::)
Ja ciągle wierzę że @ nie przyjdzie do Ciebie wogóle....
no i czekam... cierpliwie czekam na rozwój wydarzeń...ale mam stres... jakby to chodziło o moją wpadkę co najmniej ::)

Wiesz, nie powiem, że nie mam nadziei - niestety mam - będę mieć dopóki mnie nie zaleje... Mam takie napady - zaczynam wierzyć, że może jestem w ciąży, ogarnia mnie takie szczęście... A zaraz potem dół - czuję, że @ jednak przyjdzie ::)

Ale testów już nie będę robić - czekam na rozwój wypadków.. Przyjdzie to przyjdzie, nie przyjdzie to... ;)

Jutro 29 dc.. Najdłuższy miałam coś 32 dni.. Ale tak standartowo ostatnio po 28 - 29 -30 dni..

Jedno mi jeszcze daje nadzieję, być może złudną - to, że od owulacji minęło już 16 dni - zwykle okres dostaję po 14 dniach od owu ::)

reklama
Do góry