reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

malaga pisze:
Ale tak sobie myślę - jutro hospitacja, sporo stresu, to najlepszy czas na @ - ona to uwielbia, myśli, że jej nie zauważę w ogólnym zamieszaniu, hehe :p :p :p :D

U mnie role wywolacza odgrywa zawsze zjazd w szkole. W przyszly weekend mam i na pewno dostane wtedy @. Bo jakzeby inaczej :)

reklama
Dokładnie - u mnie też - jeśli jest gdzieś w okolicy terminu @, to ona się już dostosowuje do "zjazdu" :p Albo jakiś stresik niewielki - i już @ jest szczęśliwa, że może "dopomóc" >:D

Witajcie Wpadkowiczki :)
jak dzisiaj nastroje???
Widzę że u Malagi dalej ta niepewność...ach... ::) Ale czekamy, czekamy :) Cierpliwość zostanie nadrodzona...hihi...

Malaguś nie przejmuj sie...co ma być to będzie...

Życzę miłego dnia

Malaguś informuj na bieżąco jak się sprawy mają :)

Wiesz co sobie pomyslałam? Ja 5 dni przed spodziewaną @ w listopadzie miałam uczucie jakby grypka mnie "brała"... miałam tempke 37, bóle w dole brzucha i prawego jajnika, wogóle czułam się taka "rozbita"... wiedzialam że to cos nie tak się ze mną dzieje... dlatego myślę sobie że te Twoje objawy nie były z niczego!!!! Coś musi być na rzeczy... oby fasolka... :) :) :)

Pozdrawiam Cię serdecznie i zaciskam piąstki żeby @ nie przyszła

Wiesz, @ dziś jeszcze nie przyszła i zaczynam sobie znowu nadzieje robić.. A tak tego nie chciałam - tak się boję rozczarowania :( :( :(

Odkąd wstałam nie mam skurczy "wyrzutowych" - jak ja je nazywam ;) - zawsze je mam zaraz przed @ i w pierwszy dzień - bardzo silne.. Miałam je np. wczoraj...
Dziś czuję tylko "rwanie" w okolicy jajników.. I znów nadzieja... Koszmar... :(

@ malagi : a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz,
a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz !!!!!!!!

@ malagi : a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz,
a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz, a kysz !!!!!!!!

a kysz a kysz a kysz a kysz a kysz a kysz a kysz a kysz a kysz a kysz a kysz a kysz a kysz

CZARUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Elżbietka pisze:

malaga dołączam się do dziewczyn ;)

Do góry