reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wozki

Co do ikei do bym sie zastanowila, nie wiem jak jakosciowo dla dzieci robia, ale pewnie tak samo jak inne rzeczy, meble sa masakryczne, w srodku puste tylko dwa podkady zbite i gotowe, z lozkami tam tez nie mam dobrych doswiadczen. Oczywiscie kazdy ma inne zdanie, ale ja bym wolala kupic gdzie indziej;)

reklama
Lidia gratuluje :))

Co do Ikea ja mam prawie cały dom w tych meblach, moi rodzice tak samo i nigdy nic mi sie nie rozwaliło, nigdy nic się samo nie rozkręciło, nie pekło. Osobiście złego słowa powiedziec nie mogę. Jedynie czego nie polecam z IKEA to sprzęt AGD. Mam całą kuchnię z IKEA , sprzęt działa, ale nie jest najwyższej jakości i jakbym mogła raz jeszcze zdecydować to wzięłabym ze sklepu producenta. Pozostałe meble są bez zastrzeżeń.

Ja też mam sporo mebli Ikea i są dobrej jakości. Jeździliśmy z mężem i macaliśmy meble BTW, Bodzio, Agata itp i żadne nie były tak dobre jakościowo jak Ikea. Myślę, że ostatnio poprawili jakość.

Zuzzi zgadzam się, z Agata meble to osobiście polecam kanapy - mają świetny wybór! BRW kompletnie mi sie nie podobają.

Love a masz jakieś konkretne marki wózków na oku? Podeślij, może pomożemy w decyzji

No wlasnie jak tam z wozkami.
Wszystkie juz zdecydowaly czy jeszcze decyzje nie zapadly?
Pamietajcie ze czasem trzeba sporo czekac na zamowiony wozek a czas juz nie leci tylko pedzi [emoji3]

Na razie mam na oku obaby zezu multi, używany na aukcji ale w dobrym stanie i za grosze. Jeśli się zdecyduje to dla starszego synka dokupie dodatkowe siedzenie na dłuższe wypady a na krótkie dostawke do wózka żeby mógł sobie stać :) bo typowo podwójnego chyba jednak nie ma sensu

A jaka konkretnie jest róznica wieku ? Bo jeśli kupisz podwójny to musisz się zastanowić ile czasu starszy będzie z niego korzystał, czy się opłaca. Młody wyrośnie i będziesz pchała bez sensu podwójny.

reklama
26,5 miesięcy.. I tak właśnie myślę że na pół roku to się nie opłaca kupować podwójnego

Do góry