Co do ikei do bym sie zastanowila, nie wiem jak jakosciowo dla dzieci robia, ale pewnie tak samo jak inne rzeczy, meble sa masakryczne, w srodku puste tylko dwa podkady zbite i gotowe, z lozkami tam tez nie mam dobrych doswiadczen. Oczywiscie kazdy ma inne zdanie, ale ja bym wolala kupic gdzie indziej
reklama
lilija
Fanka BB :)
Lidia gratuluje )
Co do Ikea ja mam prawie cały dom w tych meblach, moi rodzice tak samo i nigdy nic mi sie nie rozwaliło, nigdy nic się samo nie rozkręciło, nie pekło. Osobiście złego słowa powiedziec nie mogę. Jedynie czego nie polecam z IKEA to sprzęt AGD. Mam całą kuchnię z IKEA , sprzęt działa, ale nie jest najwyższej jakości i jakbym mogła raz jeszcze zdecydować to wzięłabym ze sklepu producenta. Pozostałe meble są bez zastrzeżeń.
Co do Ikea ja mam prawie cały dom w tych meblach, moi rodzice tak samo i nigdy nic mi sie nie rozwaliło, nigdy nic się samo nie rozkręciło, nie pekło. Osobiście złego słowa powiedziec nie mogę. Jedynie czego nie polecam z IKEA to sprzęt AGD. Mam całą kuchnię z IKEA , sprzęt działa, ale nie jest najwyższej jakości i jakbym mogła raz jeszcze zdecydować to wzięłabym ze sklepu producenta. Pozostałe meble są bez zastrzeżeń.
loveboiled
My nadal nie zdecydowani na wózek czy podwójny czy pojedynczy..
loveboiled
Na razie mam na oku obaby zezu multi, używany na aukcji ale w dobrym stanie i za grosze. Jeśli się zdecyduje to dla starszego synka dokupie dodatkowe siedzenie na dłuższe wypady a na krótkie dostawke do wózka żeby mógł sobie stać bo typowo podwójnego chyba jednak nie ma sensu
reklama
loveboiled
26,5 miesięcy.. I tak właśnie myślę że na pół roku to się nie opłaca kupować podwójnego
Podziel się: