reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Czyli jak przeżyć z maluszkiem 12 godzin jazdy samochodem?

W nocy il sie da a jak sie obudzi to i tak nie da sie bez przerwy. Jak musisz to misisz i jedziesz. Tylko nie co tydzien tylko raz na miesiac a przez tydzien dajes dziecku odpoczac i nie ladujesz go do fotelika czy do lezaczka. Trzeba odciazyc kregoslup. To tak jakbys ty zostala przypieta w jednej pozycji na 12 godzin... To pozniej ratuje cie masaz i wygodne lezelnie :)

reklama
Oglądam właśnie tą bartatinę i wydaje się naprawdę dobra - na pewno będę ją rozważać przy zakupie, dzięki za podpowiedź:)

quinny speedi też mocno brałam pod uwagę, tylko jakoś boję się tych 3 kółek:p W sumie nie wiem czy ta obawa jest w ogóle uzasadniona:p

Ja mialm trzy kolkowy quinny i bardzo sobie chwale, dobrze sie prowadzil latwo na wertepach. Szybko blokowalo sie przednie kolo i mozna bylo z nim nawet biegac. Ogolnie stabilny i fajny wozej. A dzieki braku jednego kolka lzejszy :)

Hej mamusie jestem tu nowa. Kiedyś miałam konto ale zlikwidowałam. Jestem w ciazy i zaczynam się rozglądać za wózkiem. Będę wybierać miedzy Caretero Compass a Sena Luna. Czy któras z Was używa któregoś i mogłaby cos o nim napisać? Pozdrawiam

Mam juz 4latniego synka, przeszlam z nim 10 wozkow i niechce tego powtórzyć. Z własnego bogatego doswiadczenia powiem ze wózki 3kolowe nie są na nasze drogi, a najlepiej prowadzą się wózki ze skrętnym przednimi kołami. Najlepiej średniej wielkości kola z tworzywa lub pompowane, byle nie pianka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, moja fizjoterapeutka twierdzi, że skoro rodzę wiosną (maj 2015), to nie będę potrzebowała gondoli, bo na początku dzieciątko mogę wozić w nosidełku/foteliku, a później w spacerówce, ale siedzisko spacerówki powinno być KUBEŁKOWE, tzn. nie opuszczane oparcie, a siedzisko w kształcie kubełka, które można ustawiać w różnych pozycjach. Zastanawiam się nad Quinny Buzz Xtra, ale w moim mieście w sklepach nie ma takiego wózka, więc widziałam go tylko w necie :-( Czy któraś z Was zna kogoś kto ma taki wózek lub słyszała opinie na temat tego wózka?

Zmuda ten wozek jest naprawde super. Lekki, zwrotny, no i nowocześnie wyglada. Ja chcę quinny moodd ale szkoda mi kasy na nowy wiec jesli nie dostane takowego do 1500 zl to biore wlasnie buzza :)

Ja chyba będę musiała pojechać po niego do Poznania :-) Z tym że mnie interesuje tylko Buzz Xtra, a nie np. Buzz 3 lub 4, ponieważ Xtra ma już powiększaną budkę - mała budka we wcześniejszych modelach to najczęstszy zarzut pod adresem Quinny :angry: Moodd mnie nie interesuje, bo nie ma kubełkowego siedziska...

reklama
Do góry