reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Passoa moja sis jechała samochodem z miesięcznym dzieckiem 1700km czyli ok 15h jazdy i dali radę, po 6tyg powtarzała trasę i też było ok. Robili przerwy i zatrzymywali się w hotelu na noc w obydwie strony, dzidzia bardzo dobrze zniosła podróż.

Dziewczyny powroce do modeli wozkow funkcjonalnych.A mianowicie prosze o propozycje wozkow sprawdzonych.Mieszkam na wsi a wiec wertepy ogolnie nierowny teren.Nastawiam sie na wozek z 4 kolami pompowanymi i musi to byc 3w1 tzn gondola spacerowka i fotelik.Jakies skojarzenia propozycje ? Bede wdzieczna. :) a dla osob zainteresowanych wozkiem abc design cobra -Nie polecam z pierwszym dzieckiem mialam do czynienia
9k=

Kastala u mnie taka sama sytuacja z wertepami... Zastanawiam się nad x-landerem x-move albo XA... Albo teutonia mistral p.

A co myślicie o jedo fyn?

Jeszcze Quinny Speedy ponoć dobrze się sprawdza.

Verna ogólnie Jedo jest niezły. Pisałam o Bartatinie bo ją miałam z synkiem, a że urodził się w grudniu to w zimie sprawdził się znakomicie. Na wertepach też.

Oglądam właśnie tą bartatinę i wydaje się naprawdę dobra - na pewno będę ją rozważać przy zakupie, dzięki za podpowiedź:)

quinny speedi też mocno brałam pod uwagę, tylko jakoś boję się tych 3 kółek:p W sumie nie wiem czy ta obawa jest w ogóle uzasadniona:p

reklama
Verna no ja też trochę się martwię jak to kółko da radę ;-) ale czytam opinie i są bardzo dobre.
Także na mojej liście są już 4 wózki :-/ czyli dalej w kropce.

Edit.
Jednak Quinny odpada. Ponoć wywrotny i ma małą gondolkę.

Ostatnia edycja:
Do góry