reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

dziewczyny bryki macie lux....a to moja...mam nadzieję iż nie będe żałować.. ::)

:) a ja też już mam!! Używany...ale jak się przyjżeć to jak nowy..i tylko 330zł mnie kosztował..

polakorion12rr.jpg

polakorion28gw.jpg

no i co .....może być ,no nie?????!!

reklama
Frutisku, super woziorek! Kolorki bardzo fajne! No i ta cena! Niezly zakup! :) Jaka to firma? Naprawde fajniusi!

:laugh: Wiecie co..kupiłam na allegro,kosztował 289+40 przesyłka więc...taki koszt 330zł
To wózek firmy Polak /Orion.Kolorki nie takie dziewczęce ,wymarzone..ale w końcu na zimę to tylko taki ciemny,bo inaczej to co tydzień pranie ;D.. ale najbardziej skusiła mnie cena,no i wygląd...nieraz ludziska chcą 400zł za "chłam".Ale ten naprawdę zadbany.Tu jeszcze na zbliżeniach..
wozek4vz.jpg

zboku6bs.jpg

zgondolka1dg.jpg

zgory8cd.jpg

Frutisek gratuluje udanego zakupu!!!
Polak orion za taka kase i to jeszce w dobrym stanie, tylko pogratulowac!
A kolorki , nieważne byle by dzidzi było wygodnie :)

ekstra frutisku,mnie osobiscie sie bardzo podoba bo mam taki sam tylko w innym kolorze ;D

Frutisku gratuluję fury :) cena naprawdę atrakcyjna. kolorki nie są ważne czy dziewczęce czy chłopięce tylko to, co się komu podoba :) nigdzie nie jest napisane, że dziewczynka musi w różowym a chłopiec w niebieskim ;) najważniejsze, żeby się fura dobrze sprawowała i kłopotów nie sprawiała :)

witajcie sierpniówki, choć mało się tu udzielam, to jestem jednaą z Was iśledze wątek z zainteresowaniem:)
sandra, ja też planuje zakup graco, prawdopodobnie ten sam kolor. przed decyzja sprawdziłam wszystko i poczytałam wszystkie możliwe recenzje i się decyduję. jest leciutki, skrętny baaardzo zgrabny i mysle, ze bedzie sie super prezentował jako spacerówka. rozmawiałam na innym forum z dziewczyna, która tez rodziła w sierpniu kupiła graco i mały do lutego spokojnie jezdził w "gondolce-wkładce" miał duzo miejsca ( to była moja jedyna obawa:))
dlatego - gratuluję zakupu, o nic się nie martw :)
pozdrawiam wszystkie mamuski :)

reklama
aga31 pisze:
ekstra frutisku,mnie osobiscie sie bardzo podoba bo mam taki sam tylko w innym kolorze ;D

Jutro dotrze mój wózek zakupiony z allegro! mam nadzieję że te foty co mi dziewczyna przysłała emailem to nie jakis kit.Aga ...masz taki sam?? czyli spoko,waga trochę przeraża ::) ale damy radę!!Zrobię swoje foty , i zobaczymy czy nie odbiegają od orginału... :laugh:

Do góry