reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

reklama
Ola jednak te zooper są ładniejsze i lżejsze od tego co kupiłaś. Chociaż na żywo może wygląda lepiej. Ważne, że wam się podoba :tak:

no a ja nadal nie przepadam za wózkiem co ma dwie rączki zamiast jednej długiej do prowadzenia-nijak nie mogłamn zjeść loda prowadząc takie cudo jedną ręką... :-(

Powiem ci Ila,ze oglądalismy Zoopera na zywo i szczerze mówiąc zawiodłam się po pierwsze na konstrukcji-nie ma zbyt sztywnego oparcia,po drugie nam się podobał tylko model z jedną rączką bo ten z dwiema to porazka jak dla mnie...a my własnie szukaliśmy typowej parasolki:tak: obejrzałam sobie dokładnie ten ABC Design i jedynie bardziej podobał mi sie Peg Perego Pliko P3 ale jest duuuzo droższy,a ten ABC jest solidnie wykonany,łatwo go zlozyć i wbrew pozorom wcale nie jest taki ciężki,a na wadze mi zbytnio nie zalezy,nie będę wózka przeciez nosić;-) nam zalezało na solidnym wykonaniu. Pan w sklepie wychwalał Mc Larena jakis tam model X cos tam,ale moze i jest solidny ale paskudny wizualnie:dull: Zoopera okreslił niezbyt pochlebnie niestety...dlatego zdecydowalismy sie na ABC design:tak:
ewanku,zdecydowanie wygodnieszy jest wózek z jedną rączką ale my i tak rzadko uzywamy wózka ostatnio i na krótkie dystanse wystarczy parasolka:-)

Olu tak to jest z tymi wózkami, na fotkach piękne a na żywo ni to ładne, ni to praktyczne. Dobrze, że miałaś okazje dokonać wyboru "na żywo".

reklama
My juz po testowaniu naszej parasolki ABC DESIGN,i wypada na 5 z plusem:-) super sie prowadzi,ma szerokie siedzisko,płynną regulację oparcia i podnózka,jesteśmy bardzo zadowoleni:tak:

Do góry