reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wózek spacerowy Abc Design Amigo od SS wysylka 0 (219156791) - Aukcje internetowe Allegro
Po wielkich problemach z obejrzeniem wozka na zywo-ścigalismy go po Włocławku i dzis bylismy az w Warszawie;-),kupiliśmy ten wózeczek,kolorek zielony:-)
Po wielkich problemach z obejrzeniem wozka na zywo-ścigalismy go po Włocławku i dzis bylismy az w Warszawie;-),kupiliśmy ten wózeczek,kolorek zielony:-)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Powiem ci Ila,ze oglądalismy Zoopera na zywo i szczerze mówiąc zawiodłam się po pierwsze na konstrukcji-nie ma zbyt sztywnego oparcia,po drugie nam się podobał tylko model z jedną rączką bo ten z dwiema to porazka jak dla mnie...a my własnie szukaliśmy typowej parasolki obejrzałam sobie dokładnie ten ABC Design i jedynie bardziej podobał mi sie Peg Perego Pliko P3 ale jest duuuzo droższy,a ten ABC jest solidnie wykonany,łatwo go zlozyć i wbrew pozorom wcale nie jest taki ciężki,a na wadze mi zbytnio nie zalezy,nie będę wózka przeciez nosić;-) nam zalezało na solidnym wykonaniu. Pan w sklepie wychwalał Mc Larena jakis tam model X cos tam,ale moze i jest solidny ale paskudny wizualnie:dull: Zoopera okreslił niezbyt pochlebnie niestety...dlatego zdecydowalismy sie na ABC design
ewanku,zdecydowanie wygodnieszy jest wózek z jedną rączką ale my i tak rzadko uzywamy wózka ostatnio i na krótkie dystanse wystarczy parasolka:-)
ewanku,zdecydowanie wygodnieszy jest wózek z jedną rączką ale my i tak rzadko uzywamy wózka ostatnio i na krótkie dystanse wystarczy parasolka:-)
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
My juz po testowaniu naszej parasolki ABC DESIGN,i wypada na 5 z plusem:-) super sie prowadzi,ma szerokie siedzisko,płynną regulację oparcia i podnózka,jesteśmy bardzo zadowoleni
Podziel się: