reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki

reklama
Aneczka, o wychamecie rózne rzeczy słyszałam, przejrzyj opinie na forach dzieciowych to może coś znajdziesz :)

My dopóki mój tatuś nie oświadczył, że nam zasponsoruje, byliśmy zdecydowani po oględzinach we wszystkich dostępnych sklepach na wózek Baby Merc, na pasach, z wygodnym szerokim siedziskiem, usztywnianym dość dużym nosidłem, ogólnie bardzo fajny i za 730 pln.

No ale jak już się tatuś zaoferował to oszalałam na tego Traxxa Marlina 4 :D
I opinie o nim w sumie same dobre, nawet dziewczyna tu na babyboom w którymś temacie zdała obszeeerną relację po bodajże 10 m-cach jego używania, bardzo pochlebną relacje :)
Tak więc właściwie jestem zdecydowana :):):):)
Powiedzialam sobie, że jak na następnym USG 14 marca wszystko będzie ok to kupujemy :)

W dodatku na www.bazarek.com zaoferowali mi bardzo korzystną cenę, za spacerówkę ze sztywną gondolą i ocieplanym pokrowcem na nóżki , wliczając 3% rabatu za wpłatę z góry 1393,89 pln (to mniej niż na allegro bez tego pokrowca, a on kosztuje 159 pln).

Miałyście może dziewczyny do czynienia z tym sklepem intrnetowym ?

Czy któraś może mieszka w dużym mieście i widziała tego Traxxa na żywo ?

Pozdrówki,

Mariola

Ten traxx jest taki ladny i ma nawet ladniejsza cene w porownaniu do mutsy, chociaz mutsy tak bardzo mi sie podoba!!! Jestem ciekawa na co sie zdecyduje jak juz bede w sklepie!!!??

http://www.allegro.pl/item88158637_nowy_traxx_hauck_merlin_4_deluxe_gondola_new_.html

To dla wszystkich zainteresowanych Traxxem :)
Cena zawiera spacerówkę, gondolę, adaptery, folie przeciwdeszczowa i torbe !!!

Sama byłam zdziwiona i napisałam maila do sprzedawcy, czy oby na pewno to jest oryginalny Traxx Marlin (a nie jakas podroba, bo w nazwie jest Merlin) Sprzedawca potwierdził, że jest to literówka, ze wozki sa całkowicie oryginalne i po prostu mają partie w tej cenie, widac sami kupili okazyjnie, bo jeszcze niedawno ten sam sprzedawca sprzedawal sama spacerowka z gondola i adapterami za 1399 !!! (co tez jest dosc tanio) i ma z tej aukcji ok komentarze. W ogóle jego komentarze pozwalaja sadzic ze to uczciwy sprzedawca.

Maja tez sklep internetowy www.naszedzieci.pl ale dopiero go uruchamiaja i jeszcze nie za wiele tam jest (ale np maja bardzo dobre ceny na Quinny Freestyle i Speedy SX :)

warto przemyśleć...

Pozdrawiam,

Mariola

dyzia pisze:
Maja tez sklep internetowy www.naszedzieci.pl ale dopiero go uruchamiaja i jeszcze nie za wiele tam jest (ale np maja bardzo dobre ceny na Quinny Freestyle i Speedy SX :)

Właśnie w Radomiu otworzyli nowy sklep i się wybieram zobaczyć co mają na żywo, bo na stronie to całkiem nieźle wygląda.

wooow, Iza, mam wielką prośbę :)

Czy mogłabyś obejrzeć ten wózek Traxx Marlin 4 który mi sie podoba i sprawdzić czy jest taki fajny jak się wydaje ze zdjęc i opisu ?
A kiedy się wybierasz ?

Uciekam juz dzis do domciu robic sweterek dla dzidzi :) a w domu nie mam netu, ale jutro bede :)

Pozdrawiam,
Mariola

To będę czekać na wiadomość :)

Dzięki :)

Ja się zastanawiam nad tą ich ofertą, za 1199 jest spacerówka, gondola+adaptery, torba z przewijakiem i folia przeciwdeszczowa.
Dla porównania najtansza oferta ktora znalazlam na bazarek.com to bez folii 1393,89...

A ten wózek mi się strasznie podoba :)
Nie jest zbyt popularny w Polsce i trudno dogrzebac sie jakis opinii, ale np tu na babyboom znalazlam 2 uzytkowniczki Marlina, obie zachwycone, w tym jedna ma go ponad rok wiec miala juz okazje wypróbować :)

Ehh, koniec obijania sie, trza popracowac ::) ;)

Buziaki,

Mariola

reklama
namacałam fajny wózek tylko nie za tani-poszukam na internecie może taniej niż w sklepie znajdę: bebe comfort hight trek
zalety-lekki, fajnie sie prowadzi, bardzo lekko, zwrotny, blokada przedniego kółka przy kierwonicy, hamule ręczny w kierownicy, szybko sie składa, koszyk
wady tyle co zdążyłam zauważyc to to, że jak sie rozkłada oparcie to podnoszą się razem nóżki, jest to jakby zespolone, musze bardziej go "pomacać"
nie będę kupować gondoli, bo już 4 miesięczne pewnie nie będzie chciało w niej jeżździć, kupię tyklko śpiworek porządnuy do tej spacerówki
a jak u Was-kupujecie gondolkę? w sumie to może być ona przydatna jak bobaska się wniej chce uśpiś-można pokołysać

Do góry