reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

Ciężko będzie bo teściowa mi dała cynk że w Stanach je widziała i ma zamiar kupić,ale jak tylko jeszcze gdzieś znajdę to od razu wam napiszę.

reklama
Łoj. bliżej nie było?? :(
To niech tesciowa kupi więcej a potem pohandlujesz na forum. Tylko nie zdzieraj z kolezanek za mocno. Nam to w promocji ok ? ;))
Zapisuje się juz na te z Kubusiem :))

Elpis widzialam wozeczek z Kubusiem puchatkiem na watku(polecam-odradzam) coprawda trojkolowy ale moze maja tez na 4 kolach.
Ja kombinuje ,zeby kupic spacerowke i nosidlo do tego ale nie wiem jak to jest do konca z nosidlami ::)Czy pasuja tylko specjane od danego modelu czy mozna zamontowac tez inne ???

A swoją drogą bardzo mi się podoba Olu Twoja teściowa :) Ile ona w tych Stanach dopiero jes? Tydzien? Dwa? A juz obleciala sklepy z ciuszkami dla Malenstwa :) Pozdrowienia dla Tesciowej :)

Ano teściową mam fajną,juz podobno kupiła dla maleństwa 3 pary butów Pumy:)A jest tam niecały tydzień.No mam nadzieję ze jak będzie wracać to z calą walizą prezentów dla bobika:)Dzięki za pozdrowienia!

Witam mamusie lipcowe. To znowu ja - Paulina z grudniowek. Znowu z linkami do moich aukcji z nadmiarow wyprawkowych ;)

Tym razem wozki mam do sprzedania. Tak, tak....w liczbie mnogiej bo mam ich az 4...2 z nich chce sprzedac. Pomijam ze ich nie potrzebuje w takiej ilosci ale juz powoli w mieszkaniu nie ma sie jak ruszyc.

Mam oprocz tych wozkow jeszcze monitor oddechu Angel Care ale jeszcze nie wystawilam na allegro bo nie mam na to czasu. Gdyby ktoras z Was byla zainteresowana - mozecie do mnie na priva napisac.

Chicco Tech 6WD Duo:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84190404

Traxx Jaguar3
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84195535

Bardzo serdecznie Was pozdrawiam i jak zwykle trzymam kciuki za pomyslne kolejne tygodnie!

kurcze jak widze jakies okazje wozkowe to strasznie sie napalam zeby juz kupic ale mysle ,ze wozek to jednak troche za wczesnie.Moze pozniej bedzie cos innego i bede zalowala ,ze sie pospieszylam ::) W koncu wozek mozna kupic nawet jak sie dzidzia urodzi(chociaz wtedy nie bede miala glowy do tego hihi)

reklama
Do góry