reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki

Wiesz co Ewan? Ja wczoraj ogladalam wozki i doszlam do wniosku ze tez nie kupie gondolki!!! Napalilam sie na Mutsy urban rider!!! I na te kola mozna zamontowac adapter na ktory mozesz zamontowac siedzonko do auta!!Wyglada to tak:(zdjecia ponizej)
Siedzonko moze byc od MAXI COSI!!! Rama od Mutsy albo od Quinny!!! Stwierdzilam ze tez do spacerowki kupie spiworek a wczesniej bede wozic babyka w kombinacji wozka z siedzonkiem!!! Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi!!!
Co do Traxx Marlin 4 to nie przkonal mnie!!! Tez mi sie bardzo podobal ale te kola z przodu sprawiaja wrazenie jakby sie mialy rozpasc!!!

reklama
Ja tez nie kupuje gondolki bo sie chyba nie oplaca. jesienia dzidzia i tak nie bedzie w niej juz lezec a bujac mozna tez w spacerowce na upartego ;) Kupuje tez wersje ze spiworkiem i pokrowcem na nogi :D

Raz ze praktyczniej a dwa taniej!!! Jak zobaczylam na wlasne oczy ceny wozkow to sie przerazilam!!!
Za wszystko trzeba osobno placic!!! A jak nie , bo wozek jest skompletowany, to zwykle nie jest za ladny, a jak juz dobrze wyglada to wlasnie ta cena!!! Nie dziekuje!!! Dzidzia potrzebuje tez inne rzeczy, taka wyprawka to nie jest drobiazgowa sprawa!!!

Czy w Polsce wozki tez sa tak drogie?? Co myslicie w ogole o tej kombinacji o ktorej wczesniej pisalam? Ten fotelik wybiera sie taki jaki sie chce i dziecko moze w nim byc do 15 miesiaca!! To jest duzo dluzej niz w gondolce!!

Krecik - ja tez juz patrzylam u nas na wozki, niestety tez drogie. I nie mialam pojecia jaki kupic wiec popytalam sie znajomych z doswiadczeniem. Poniewaz mieszkamy prawie w lesie kupimy wozek czterokolowy, stabilny. Warto  zainwestowac troche wiecej ale miec tez wozek na dluzej. Chyba zdecydujemy sie na Emmaljunga. Sa drogie ale bardzo dobre jakosciowo no i wlasnie takie jak pasuja do miejsca w ktorym mieszkamy. Generlanie nie kupowalabym wozka trojkolowego na wiejskie/lesnie drogi .Ale jezeli mieszkasz w miescie, to taka trojkolowka pasuje jak najbardziej i chyba jest bardziej zwrotna.

Ja tez nie chce trzykolowego wozka!!! Na tych fotkach to tylko przyklad co mozna fajnego zamontowac na normalna konstrukcje od Mutsy lub Quinny!!! Jak juz mowilam kupujemy Mutsy bez gondoli z mozliwoscia zamontowania fotelika do aut i koniecznie na 4 kolach.I to duzych kolach!!!
A poza tym ja mieszkam na nizinach!!! A ty gdzie Jagusiu dokladnie mieszkasz?

kreciku-mutsy to super wybór, tylko go jeszcze nie amcałam, bo w naszym malutkim mieście to nawet nie ma mowy o wózkach pow. tys zł. mi potrfzebny wozek w teren ale jakoś jestem za trójkołowcami, chociaż nie potrafię wytłumaczyć czemu, jakoś bardziej mi "leżą"

Mutsy ma fajna opcje przy kolach!!! Nie umiem tego wytlumaczyc ale ma taki mechanizm ze jest bardziej zwrotny i moze jezdzic w kolko!!! Moj maz oszalal na punkcie mutsy i nie chce innego!!! Jest tez z fajnego materialu wykonany!!! I co najwazniejsze to swietnie sie sklada i latwo zamienia sie jego funkcje!!!

reklama
Jak porownalam Mutsy i inne wozki to cena jest podobna!!! Za cala kombinacje wychodzilo prawie 600 Euro!! My bierzemy wersje tansza bo bez gondolki i model Urban Rider bo na Joey nas nie stac!!!
A bylam wlasnie na stronce od bebe komfort i musze przyznac ze bardzo ladne wozeczki maja!!!

Do góry