młoda mamuśka
szczęśliwa mama i żona
lolkak vivy nie używałam ale czytałam nienajlepsze opinie, dlatego kupiłam loolę która dla mnie wydaje się ogromna i ciężka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej, ja mam x-landera xa - kupiłam używany na Allegro i ogólnie polecam, choć gdybym kupowała po raz drugi i miała trochę więcej grosza kupiłabym bez wątpienia teutonię cosmo - uważam że to chyba najlepszy wózek jaki jest, ale nawet używany kosztuje nie mało niestety... :-(
co mnie wkurza w x-landerze? przede wszystkim brak odwracanego siedziska, siedziska nie da się rozłożyć ani całkiem na płasko ani na całkiem siedząco, buda tylko z tyłu podczepiona do siedziska, po bokach nie - chyba doczepię napy lub rzepy, żeby nie podwiewało dziecka, i szeroki rozstaw tylnich kół - muszę je za każdym razem zdejmować do włożenia go do bagażnika golfa III; zalety? rewelacyjna jakość materiałów - ja mam rocznik 2008 a wygląda jak nowy, wysoki komfort w prowadzeniu nawet po super nierównym terenie, zwrotny, świetna amortyzacja, wygodne szerokie siedzisko.. więcej w mojej opinii na ceneo ;p
teraz szukam wózka parasolki i totalnie nie wiem co kupić.. kupiłam bebe confort loola ale sprzedaję, bo jak dla mnie za duża jest, szukam wózka jak najlżejszego i najmniej zajmującego miejsca (do miasta, sklepu, w podróż), ale z rozkładanym siedziskiem na płask, wykonanego z porządnego materiału, z amortyzacją, nie za dużymi kołami i żeby go nie telepało na kostce brukowej czy innym mniej równym terenie, pomóżcie.. wypatrzyłam do tej pory na Allegro takie wózki
Spacerowka JOKER wózek Parasolka Milly Mally Wys13 (1512146781) - Aukcje internetowe Allegro
WOZEK SPACEROWY DELTIM DELTI LIV 2010 6xKOL 7,2kg! (1507163391) - Aukcje internetowe Allegro
Spacerówka MAMU renomowanej firmy Mamas&Papas (1515868269) - Aukcje internetowe Allegro
Spacerówka Mamas & Papas/Peg Perego OLLIE (1488628659) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK EASY GO LOOP +GRATIS+WYS.0ZŁ_SKLEP_BC_ (1525754432) - Aukcje internetowe Allegro
jednak nie widziałam tych wózków na żywo i nie bardzo mam możliwość zobaczyć... czy możecie mi coś polecić?
Dla mnie XA odpada ze względu na spacerówkę w jednym kierunku :-(