reklama
My też już kupiliśmy wózeczek x lander 2010 kolor energy.
Wózek kupiliśmy na allegro za 1450zł +fotelik 350=1800zł.
Oczywiście wszystko dodatkowe w komplecie czyli torba do wózka, moskitiera ,2 folie przeciwdeszczowe,adaptery do gondoli i fotelika, śpiworek na nóżki.
JAK NA RAZIE NIGDZIE NIE ZNALAZŁAM TAŃSZEJ OFERTY.
wózek przysłano kurierem na drugi dzień po złożeniu zamówienia.
Polecam sprzedającego z allegro o nazwie zibi sklep.
Może ktoś będzie zainteresowany
Wózek kupiliśmy na allegro za 1450zł +fotelik 350=1800zł.
Oczywiście wszystko dodatkowe w komplecie czyli torba do wózka, moskitiera ,2 folie przeciwdeszczowe,adaptery do gondoli i fotelika, śpiworek na nóżki.
JAK NA RAZIE NIGDZIE NIE ZNALAZŁAM TAŃSZEJ OFERTY.
wózek przysłano kurierem na drugi dzień po złożeniu zamówienia.
Polecam sprzedającego z allegro o nazwie zibi sklep.
Może ktoś będzie zainteresowany
widhi
Początkująca w BB
Witam. Jestem nowa na forum i żałuję że nie trafiłam tu wcześniej. Może uniknęłabym kłopotów z wózkiem?
ODRADZAM wózek ESPIRO ATLANTIC. Ciężki, wielki rozstaw kół tylnych to 67 cm a więc nigdzie się nie mieści, ma małą gondolę i spacerówkę której się nie da złożyć, trzeba ją całkowicie zdemontować.Dla mnie całkowita tragedia.
ODRADZAM wózek ESPIRO ATLANTIC. Ciężki, wielki rozstaw kół tylnych to 67 cm a więc nigdzie się nie mieści, ma małą gondolę i spacerówkę której się nie da złożyć, trzeba ją całkowicie zdemontować.Dla mnie całkowita tragedia.
To dziwne bo tydzień temu oglądałamw Smyku spacerówkę z 2010 oczywiscie model xa i rozkładała się całkowicie do pozycji leżącej.
I tak jest. X lander zmienił trochę system rozkładania oparcia do pozycji leżącej i jeśli na początku nie poluzuję się dwóch pasków po bokach spacerówki na maksa nie ma mozliwości rozłożenia go do pozycji całkowicie leżącej. Oczywiście całkowicie leżąca pozycja nie jest wcale pozycją całkowicie leżąca ponieważ praktycznie zawsze jest minimalne nachylenie oparcia ku góry.
Wczoraj zamówiliśmy wózeczek na Bobowózki.pl. Pownien przyjsć w ciągu 7 dni. Już nie mogę się doczekać, żeby sobie pooglądać na spokojnie. Wcześniej oglądaliśmy w sklepie. Wybraliśmy kolor Ocean.
Zapewne przez neta było taniej? Tylko pamiętaj, że jak coś się z wózkiem stanie to czas załatwienia reklamacji automatycznie się wydłuża i nie wszystkie firmy czy też sklepy internetowe wysyłają w takim wypadku kuriera na swój koszt.
Pozdrawiam
Hej!
Też mam ten wózek i chociaż przez długi czas byłam z niego zadowolona o dostrzegam coraz więcej wad. Po pierwsze brak amortyzatorów. Trzęsie, i stuka, a co za tym idzie zaczął szybko trzeszczeć (na początku był bezszelestny). Gdyby chociaż były dmychane kółka z przodu ... ale nie ma, są silikonowe. Kolejny minus to rozstaw przednich kółek. Kilka razy wózek prawie się wywrócił podczas wjazdu na podjazd dla wózków. Swoją drogą nie wiem jak radzą sobie mamy z modnymi trójkołowymi wózkami. Brak moskitiery, filii przeciwdeszczowej i uchwytu na butelkę czy inne szpargały to kolejne wady. Musiałam dokupić filię i moskitierę, żeby nie martwić się w czasie spaceru czy nie złapie mnie deszcz albo czy nie obsiądą nas komary. W komplecie z folia kupiłam parasolkę, której też nie było w komplecie. Trudnościa okazał się jednak jej montaż. Rama jest zbyt gruba więc zamontowałam ja na samej gondoli na suwaku (suwak nie dopina się więc do końca).
Plusy? Na pewno jakość bo wózek w zestawieniu z konkurencją prezentuje się na prawdę bardzo, ale to bardzo solidnie. Nie ma tandetnych plastików czy innych badziewnych tworzyw - wszystko najwyższej jakości. Kolejny DUZY PLUS na składanie i gabaryty po złożeniu. Tu również miażdżąca przewaga nad konkurencją. Po złożeniu jest mały, poręczny i łatwo go ułoyć w baga zniku lub 'upchnąć' gdzieś w mieszkaniu :-) Fajnym roziązaniem jest siateczka z tyłu budki. Można odsłonić trochę dziecko i dać mu trochę świeżego powietrza. Poza tym wszystki łatwo się prowadzi, jest zwrotny i te 15 kg wago nie jest zauważalne podczas prowadzenia. Gondola wpina się i wypina bardzo lekko - to też zaleta :-)
Podsumowując. Na pewno wart swojej ceny. Jakość, trwałość, prostota i estetyka to mocne strony wózka. Ma sporo wad i sporo zalet. Wiele i jednych i drugich znajdziecie w inych wózkach. Sama zastanawiam się czy gdybym miała wózek za 3 czy 4 tysiące to czy byłby on wolny od wszelkich wad ... .
P.S. ostatnio miałam okazję oglądać dokładnie X-Landera (nie wiem jaki model). ŚWIETNY WÓZEK na pierwszy (i drugi ), ale trudno mi się szczegółowo rozpisywać bo nie jestm użytkownikiem. Piszę o nim bo to podobno produkt tego samego producenta a na prawdę robi wrażenie
Też mam ten wózek i chociaż przez długi czas byłam z niego zadowolona o dostrzegam coraz więcej wad. Po pierwsze brak amortyzatorów. Trzęsie, i stuka, a co za tym idzie zaczął szybko trzeszczeć (na początku był bezszelestny). Gdyby chociaż były dmychane kółka z przodu ... ale nie ma, są silikonowe. Kolejny minus to rozstaw przednich kółek. Kilka razy wózek prawie się wywrócił podczas wjazdu na podjazd dla wózków. Swoją drogą nie wiem jak radzą sobie mamy z modnymi trójkołowymi wózkami. Brak moskitiery, filii przeciwdeszczowej i uchwytu na butelkę czy inne szpargały to kolejne wady. Musiałam dokupić filię i moskitierę, żeby nie martwić się w czasie spaceru czy nie złapie mnie deszcz albo czy nie obsiądą nas komary. W komplecie z folia kupiłam parasolkę, której też nie było w komplecie. Trudnościa okazał się jednak jej montaż. Rama jest zbyt gruba więc zamontowałam ja na samej gondoli na suwaku (suwak nie dopina się więc do końca).
Plusy? Na pewno jakość bo wózek w zestawieniu z konkurencją prezentuje się na prawdę bardzo, ale to bardzo solidnie. Nie ma tandetnych plastików czy innych badziewnych tworzyw - wszystko najwyższej jakości. Kolejny DUZY PLUS na składanie i gabaryty po złożeniu. Tu również miażdżąca przewaga nad konkurencją. Po złożeniu jest mały, poręczny i łatwo go ułoyć w baga zniku lub 'upchnąć' gdzieś w mieszkaniu :-) Fajnym roziązaniem jest siateczka z tyłu budki. Można odsłonić trochę dziecko i dać mu trochę świeżego powietrza. Poza tym wszystki łatwo się prowadzi, jest zwrotny i te 15 kg wago nie jest zauważalne podczas prowadzenia. Gondola wpina się i wypina bardzo lekko - to też zaleta :-)
Podsumowując. Na pewno wart swojej ceny. Jakość, trwałość, prostota i estetyka to mocne strony wózka. Ma sporo wad i sporo zalet. Wiele i jednych i drugich znajdziecie w inych wózkach. Sama zastanawiam się czy gdybym miała wózek za 3 czy 4 tysiące to czy byłby on wolny od wszelkich wad ... .
P.S. ostatnio miałam okazję oglądać dokładnie X-Landera (nie wiem jaki model). ŚWIETNY WÓZEK na pierwszy (i drugi ), ale trudno mi się szczegółowo rozpisywać bo nie jestm użytkownikiem. Piszę o nim bo to podobno produkt tego samego producenta a na prawdę robi wrażenie
I
ivaz
Gość
Maniana aby wjechać na podjazd wózkiem trójkołowym wystrczy go wciągnąć na dwóch kołach, pojedyncze koło wtedy zostaje w górze, zadna filozofia, ja mam jane slaloma trzykołowego i nie zaminiłabym go na zaden wózek czterokołowy, bo zaden mu niedorówna zwrotnością, wagą, rozmiarem siedziska no i komfort prowadzenie tego wózka jest ogromny, z resztą opinie uzytkowników tego wózku sa doskonałe, owszem ma małe wady bo chyba kazdy wózek je ma, mógłby mieć bardziej naciąganą budę no i wadą jest przede wszystkim wysoka cena, ale w tymk przypadku cena idzie w parze z jakością. Przesiadałam się na slaloma z jedo vedi i od razu czuć było ze to wyższa pólka, pod każdym względem.
nef ja miałam jedo vedi jako pierwszty wózek (inny stelaz od Bartatiny) ogólnie gondola była ok, ale spacerówka to wg mnie wielkie nieporozumienie, kiepski materiał z którego dziecko zjeżdza, przy rozłozonym na płasko oparciu miedzy buda a oparciem po bokach robią sie dziury no i ma wygląd paskudny chociaż to rzecz gustu. Uważam ze wózki jedo warto kupic ale tylko wersję z gondolą, spacerówki to nieudany produkt,i to nie jest tylko moje zdanie, takie opinie można poczytać w necie nt temat.
nef ja miałam jedo vedi jako pierwszty wózek (inny stelaz od Bartatiny) ogólnie gondola była ok, ale spacerówka to wg mnie wielkie nieporozumienie, kiepski materiał z którego dziecko zjeżdza, przy rozłozonym na płasko oparciu miedzy buda a oparciem po bokach robią sie dziury no i ma wygląd paskudny chociaż to rzecz gustu. Uważam ze wózki jedo warto kupic ale tylko wersję z gondolą, spacerówki to nieudany produkt,i to nie jest tylko moje zdanie, takie opinie można poczytać w necie nt temat.
Ja mam wózek firmy Anmar i przestrzegam każdą mamę przed kupnem tych "wysokiej jakości" wózków.....Cena jest niska tak jak i jakość. Już przy pierwszym użytkowaniu odpadła większa część nap. Wózek jest ciężki, malo zwrotny....teraz żałuję że nie pokusiliśmy się na wózek renomowanej firmy, droższy ale sprawdzony.
Teraz szukamy spacerówki, czy może ktoś polecić jakiś wózek. Najlepiej gdyby miał:
- pałąk,
- okrycie na nóżki,
- 4 kółka,
- był lekki chociaż z tego co widziałam to większość ma po 8 kg,
- obrotowe kółka.
Teraz szukamy spacerówki, czy może ktoś polecić jakiś wózek. Najlepiej gdyby miał:
- pałąk,
- okrycie na nóżki,
- 4 kółka,
- obrotowe kółka.
Ostatnia edycja:
Akurat ten sklep internetowy zapewnia darmową przesyłkę w ramach gwarancji. Ja się zdecydowałam na internet, bo choć u mnie w miescie sklep oferował wózki, to gwarancji dawał tyle co producent, czyli 12 m-cy. Oczywiście według przepisów sprzedawca ma odpowiedzialność do 2 lat, ale właściciel sklepu nie bardzo chciał to potwierdzić, a w razie awarii nie chciałoby mi się walczyć o swoje prawa. Na bobowozki piszą o 2 latach odpowiedzialności. A i cena trochę nizsza niż w sklepie na miejscu.
Inos no faktycznie znalazłaś tanio, ale oni nie mają tych wózków w ciągłej sprzedaży. I ciekawe jak z tą gwarancją?
Inos no faktycznie znalazłaś tanio, ale oni nie mają tych wózków w ciągłej sprzedaży. I ciekawe jak z tą gwarancją?
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Ja mam wózek firmy Anmar i przestrzegam każdą mamę przed kupnem tych "wysokiej jakości" wózków.....Cena jest niska tak jak i jakość. Już przy pierwszym użytkowaniu odpadła większa część nap. Wózek jest ciężki, malo zwrotny....teraz żałuję że nie pokusiliśmy się na wózek renomowanej firmy, droższy ale sprawdzony.
- pałąk,
- okrycie na nóżki,
- 4 kółka,
- obrotowe kółka.
Nata_shka wszystkie te wymagania spełnia xgo X-landera. Ma odczepiany pałąk do którego można też dokupić podstawkę do napoi, okrycie na nóżki. Cztery podwójne kółka z czego przednie są obrotowe z możliwością zablokowania. Jest lekki, skrętny i łatwo się prowadzi. Do tego ma dwuczęściową budkę i na siedzisku dodatkową wkładkę bawełnianą. Dużą jego zaletą jest też materiał który bardzo łatwo się czyści.
Podziel się: