reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WÓZKI

reklama
To może zamiast skręcać bekę napisałbyś, czemu nie polecasz tych wózków :baffled: Nie używałam tego wózka, nie znam nikogo, kto by miał taki wózek, więc oceniam tylko na podstawie wyglądu.

Zależy mi na wózku spacerowo- głębokim, na dużych pompowanych kołach i z miękkim zawieszeniem. Nie musi być lekki ale wytrzymały na spacery w terenie (mieszkam za miastem) :happy2:

Może mógłbyś coś doradzić?

Na co dzień sprzedaję takie wózki, ale jak że jestem sprzedawcą dla użytkowniczek tego forum jestem nierzetelnym informatorem:-) No bo przecież ktoś mógł mi zapłacic za wychwalanie jednego wózka a robienie koło pióra drugiemu, hehe. Jak byś chciała mogę Ci opisac daną firme i dany model wózka na pw, czy często zdarzają się reklamację, jaką mają obsługę klienta gdy już takowa się przytrafi, jak się sprawują w prowadzeniu, ogólnie o całym wózku;)
Pozdrawiam

Forum nie jest po to, żeby wyśmiewać cudze opinie.My tutaj dyskutujemy.

Niczego nie wyśmiewam. Żeby o czymś dyskutowac trzeba miec jako takie pojęcie, "obejrzałam go i jest ok" to chyba trochę za mało, żeby móc powiedzieć, że nie wprowadza sie innego użytkownika forum w błąd?

Witam!
A czy ktoś z was miał wózek firmy Seka...?ogladałam go w necie i w sklepie,nie nalezy do lekkich ale duze koła przemawiaja do mnie jest 3 funkcyjny i wyglada nieżle ale nie wiem jak w użyciu...

Na co dzień sprzedaję takie wózki, ale jak że jestem sprzedawcą dla użytkowniczek tego forum jestem nierzetelnym informatorem:-) No bo przecież ktoś mógł mi zapłacic za wychwalanie jednego wózka a robienie koło pióra drugiemu, hehe. Jak byś chciała mogę Ci opisac daną firme i dany model wózka na pw, czy często zdarzają się reklamację, jaką mają obsługę klienta gdy już takowa się przytrafi, jak się sprawują w prowadzeniu, ogólnie o całym wózku;)
Pozdrawiam

W takim razie poproszę o info na pw :-) na temat Baby Active Breaker i powiedzmy Baby Merc Agat Lux. No i co byś mi polecił patrząc na to czego szukam w wózku?

witam,
posiadamy taki wozek, jak dotad prawie nie byl uzywany bo dziecko ma dopiero
1,5 miesiaca a bylo zimno na dworze takze na spacer wyszlismy tylko raz,
oprocz tego uzywalismy wozek w domu. Pewnego dnia odpadl dekielek z kola i
okazalo sie, ze odlamal sie jakis plastikowy element. Po probie reklamacji
kola sprzedawca i producent stwierdzili, ze to uszkodzenie mechaniczne, ktore
nie podlega gwarancji, ale przeciez jakie moga byc inne uszkodzenia w wozku
jezeli nie mechaniczne? tu nie ma urzadzen elektrycznych, jak cos sie popsuje
to typowo albo sie zlamie, albo peknie. jakby pekl mi stelarz to
zaproponowaliby mi kupno nowego wozka. W takim razie gwarancja jest fikcyjna,
bo producent zawsze odmowi respektowania gwarancji. jestem zawiedziony postawa tej firmy, wozek jest praktycznie nowy i juz musze kupic nowe kolo. STANOWCZO ODRADZAM! :no:

miałam ten wózek, tzn nadal mam (czeka na 2 dzidzie w przyszłośći :-) )
wózek dla mnie ok
moja w żadną rurkę nigdy w głowę nie udeżyła :szok:, a w wózku na spacerach mogła siedzieć godzinami :-) więc pewnie wygodny jest
wadą jest waga (ale wózki tego typu zazwyczaj tak ważą) i nie podoba mi się sposób opuszczania opieradła (jest na paskach)
ja mam starszą wersje tą z małymi kołami na przodzie.

reklama
witam,
posiadamy taki wozek, jak dotad prawie nie byl uzywany bo dziecko ma dopiero
1,5 miesiaca a bylo zimno na dworze takze na spacer wyszlismy tylko raz,
oprocz tego uzywalismy wozek w domu. Pewnego dnia odpadl dekielek z kola i
okazalo sie, ze odlamal sie jakis plastikowy element. Po probie reklamacji
kola sprzedawca i producent stwierdzili, ze to uszkodzenie mechaniczne, ktore
nie podlega gwarancji, ale przeciez jakie moga byc inne uszkodzenia w wozku
jezeli nie mechaniczne? tu nie ma urzadzen elektrycznych, jak cos sie popsuje
to typowo albo sie zlamie, albo peknie. jakby pekl mi stelarz to
zaproponowaliby mi kupno nowego wozka. W takim razie gwarancja jest fikcyjna,
bo producent zawsze odmowi respektowania gwarancji. jestem zawiedziony postawa tej firmy, wozek jest praktycznie nowy i juz musze kupic nowe kolo. STANOWCZO ODRADZAM! :no:

Chodzi o Baby Active Jet- czytałam już tego posta na forum Gazeta.pl :-)

Do góry