reklama
TIILI
Majowe mamy'09
Isska - wysłałam Ci kilka fotek na twój adres email. Pozdrawiam!!
S
stasia
Gość
A gdzie kupilas ten wózek BABYMERC ?
Dziewczyny , a co powiecie o wózkach firmy Roan - zastanawiam się nad modelem Marita albo Kortina, chciałabym go używać tylko jako głębikiego wózka bo wydaje mi się, że spacerówka jest raczej kiepska. Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat? A może lepszy jest Deltim Focus? Pozdrawiam Kamila.
Ż
żużaczek
Gość
Wszystko to pieknie dziewuszki, tylko do wózków nie dołaczaja niestety tragaza (najlepiej przystojnego). Tez bym chciała wybierac i przebierac, ale niestety, polski rynek nie uwzględnia 4- go piętra bez windy. Ciesze sie, że przynajmniej jeden znalazłam z większymi kolami i do 7kg. (Graco) . Słyszałam tez coś o Peg Perego Primo Vagio - ale nie znalazłam o nim nic w internecie :-[. Może Wy wiecie jak wyglada, podobno tez lekki
Ż
żużaczek
Gość
Znalazłam inny z tej firmy, z gondolką, waży 8,9kg... ale cena prawie 2tyś :-[ http://www.familyshop.com.pl/TOWARY/PegPerego/AtlanticoNavetta.html
D
dawidowa
Gość
Kamila mi też wpadły w oko Roan Marita.Wydaje się bardzo solidny.Spacerówka też nie jest jakaś zła,oglądałam na żywo.Bardzo fajne zawieszenie mają te wózki i dużą,szeroką gondolę.Ja nie jestem zwolenniczką rozkładanej spacerówki.Moja kuzynka też na taką narzeka,bo jej synek bardzo szybko przestał się w nią mieścić.Jak mały będzie miał roczek to wrzucę go w parasolkę i już będzie lżej!!!
reklama
Podziel się: