My wybralismy wózek firmy polskiej z Częstocowy. Nazywa się Baby Merc i według mnie naprawdę mozna go polecić. Wózek jest ze spacerówką, lekki, skoro podniosłam go w dziewiatym miesiącu ciąży i nie sprawiło mi to problemu. Oryginalnie Ma torbę, pokrowiec przeciwdeszczowy i moskietierę. W środku nosidełko, takie dla niemowlaka leżącego. Pod wózkiem jest duży kosz na zakupy. Z tyłu budki tez jest mała kieszonka specjalnie na pokrowiec deszczowy i moskitierę ale z pewnoscią coś się jeszcze do niej zmieści. Rączka przekłada się sprawnie i bardzo lekko. Wózek szybko przerabia się na spacerówkę, i co najważniejsze nie potrzebny do tego mężczyzna, bo łatwo się rozbiera. W spacerówce ma już szelki wszyte w wózek. Ogólnie wózek ma jedną wadę ale być może ona nigdy się nie ujawni. Hamulce chodzą bardzo ciężko (chociaż są z jednej i drugiej strony) i ja osobiście obawiam się, że gdy się wyrobia moga przestać trzymać. Poza tym wózek jest na paskach a ja chciałam własnie taki, oczywiście duże koła (nawet takie największe, my mamy coś ala terenówki, można zażyczyć sobie pompowane i wypełnione tworzywem, co w moim przypadku nie sprawiło mi różnicy bo amartyzację wózek ma dobrą dzięki paskom).
No cóż ja polecam taki wózek, bo mnie się akurat podoba. I do tego wydaje mi się, że cena jest aktrakcyjna, za cały wózek w komplecie z wymienionymi kacesoriami zapłacilismy 530 zł. To chyba w miarę tanio. No i koloro mogłam wybrać sama, więc nasz jest niebiesko - granatowy.
No cóż ja polecam taki wózek, bo mnie się akurat podoba. I do tego wydaje mi się, że cena jest aktrakcyjna, za cały wózek w komplecie z wymienionymi kacesoriami zapłacilismy 530 zł. To chyba w miarę tanio. No i koloro mogłam wybrać sama, więc nasz jest niebiesko - granatowy.