reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

no fakt wozeczek jest inny...ja wlasnie takie lubie...wszystko co jest inne:):):))Tu gdzie mieszkam co drugi wozek to bugaboo a ja juz na te wozki patrzec nie moge...coz wozek i moze ma wysoka cene bo tu kosztuje ok 970 euro plus dodatki ale tez pozniej sprzedam go za wysoka cene...:):):)):))

reklama
Kupilismy Roana i jestem bardzo zadowolona. Prowadzi sie cudownie,mozna w nim pobujac dziecko, dosc dobra amortyzacja, przestronna gondola. Jedyny minus to waga okolo 14,5 kg. poza tym nie mam zadnych zastrzezen.

cześć Dziewczyny!!!
a może któraś mogłaby polecić wózek dla noworodka i rocznego dziecka....
bo tak się składa, ze jak urodzę córeczkę mój syn bedzie miał rok czasu i pewnie jeszcze nie nauczy się chodzić wieć mam problem z zapakowaniem dzieci do wóżka, a zależy mi na jakimś dobrym, żeby miał odpowiednią amortyzację no i był w miarę zwrotny Queny firma ma ok wózki ale nic na moje potrzeby...
jak możecie doradzic to prosze o pomoc
pozdrawiam
Justyna :)

justi zobacz tutaj, wózki bliżniacze akurat dla dwójki maluchó jedno oparcie się rozkłąda więc mluszek może spać, a drugi siedzieć
B0007W05OW.16._SCLZZZZZZZ_SS384_.jpg

http://www.target.com/gp/browse.htm...2-6699893-7560656?_encoding=UTF8&node=3580041

GAGA bardzo dziękuję!!!!!!!!!!
wpadnę na stronę i pooglądam....
pozdrawiam i miłego dzionka życzę
pa pa

reklama
Moze ktos ma Traxxa Jaguara 4 albo Merlina z gondolka? Napiszcie, prosze, czy jest duza, do ilu miesiecy dziecko sie wniej zmiesci. I ogolnie, czy polecacie te wozki. W Krakowie niestety ich nie ma i pozostaje mi zakup bez obejrzenia go na zywo ;(

Do góry