reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

od 8 miesiecy uzywam wozka tutek max plus
jest to wozek 3-funkcyjny z fotelikiem
bardzo podobny do drivera implastu,ale w/g mnie w porównaniu wypada duzo lepiej i sporo tańszy
(drivera ma kolezanka,po 3 miesiacach siadly sprezyny,ciagle cos sie im psuje-a to kolo odpadnie,a to raczka sie obluzuje-a u nas nic)
ma regulowaną wysokosć raczki co bylo dla nas bardzo ważne bo maż jest sporo wyzszy
po za tym fotelik w komplecie w kolorystyce calosci i duzo dodatkow w cenie 1.100 zl
podaje linka dla zainteresowanych:
http://www.krasnal.pl/artykuly.php?...=112&od=&idk=17738&idpp=0&hasid=buryju&lang=1

reklama
Leyna mam wózek roana i bardzo sobie go chwalę,chociaż jest dość ciężki,ale waga wszystkich wózków na podobnym stelażu jest porównywalna.
Teraz odpowiedzi:
1.Zarówno podnóżek, jak i oparcie są regulowane.Oparcie ma 5 stopni regulacji, a podnóżek możesz mieć opuszczony,lub podniesiony na prosto.
2.W spacerówce są szelki obejmujące dziecko w pasie,dlatego nie widać tego na zdjęciach :)
3.Nie ma wentylacji w budce ale wózek jest na tyle przestronny,że nie ma takiej potrzeby.
4. gondolka ma dodatkowe uchwyty po bokach,które można schować do bocznych kieszeni,żeby nie wisiały przy kołach.
Poza tym wózek w ogóle jest nieźle wyposarzony jak na tę cenę.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania,pisz śmiało na priva bo rzadko tu zaglądam, chętnie pomogę.

pierwszy raz widze na oczy cos takiego :laugh: Wierze, ze moze sie podobac, ja jedna jestem w tym wzgledzie tradycjonalistka ;)

Lilith! kosztuje w anglii przynajmniej stelaz ze spacerowka , ktora sie rozklada na plasko500funtow, do tego mozna dokupic dodatki typu pokrowiec na nozki, torba, ceny od 30 do 70 funtow.
A-ga przepraszam ze nie odpisywalam, ale nie zagladalam tutaj , caly ten zestaw kosztowal bez torby 560funtow.

reklama
Do góry