reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

Ja rowniez uzywam Deltima Fokusa i jestem bardzo zadowolona, duza gondola z podnoszonymi plecami, lekka konstrukcja, super sie sklada a do tego wizualnie jest super :)
Ja mam 157 cm wzrostu i raczka jest ok ;)

reklama
hej mamusie!a co myslicie o wózkach implasta? dostal od miesiecznika w 2004r.1miejsce ja sie zastanawiam nad 3xl driver ma 1skretne kolko z przodu. blagam jak ktos cos wie dajcie znac!

o rany!a ja juz prawie kupilam tego implasta 3xl implasta!oczywiscie to chlop mnie namawial bo generalnie sklanialam sie ku fokusowi deltima. mam jednak instynkt bo jeszcze wahalam sie no i trafilam na to forum. a to ja bede tachac pojazd po schodach. naleze do atletow ;)160wzrostu i 50kg wagi dzieki wielkie niech beda Wam za rady :)

to niech sie bardziej staraja przy produkcji i niech zatrudnia pare doswiadczonych mamus ;)
a z tym sadem to niewykluczone po dzisiejszym dniu we wszysto uwieze facet przed chwila poszczul dobermanem mnie i psa a straz miejska chciala MNIE nie jego ukarac!wiec naja boj sie zemsty producentow wozkow :(

Ja mam wózek Krasnal Polo. Jestem z niego zadowolona. Może nie jest najlżejszy, ale w miarę wygodny. I duży. Można sobie go obejrzeć na http://wozkikrasnal.pl/ .Jego jedyną (jak dotychczas) wadą jest to, że źle prowadzi się po przełożeniu rączki tak że dziecko siedzi przodem do kierunku jazdy. No i może jeszcze kosz niezbyt im się udał bo jak oparcie jest rozłożone na płasko to ciężko jest włożyć jakiś większy przedmiot.

bolek2005, majac silne wsparcie calego forum damy rade!! :) w koncu pare firm jest tu skrytykowanych, a masz racje - niech sie staraja! swoja droga ciekawa jestem, na jakich zasadach przyznawane sa te wszystkie nagrody..

a mnie ostatnio tez skrytykowal facet, ktory swojego dobermana wyprowadza na spacery bez smyczy i kaganca, wiec bez stresow. ludzie sa delikatnie rzecz ujmujac niepowazni i tyle.

Ja mam pytanie do osób posiadających Deltima Fokusa. Wózek ma po złożeniu 104 cm. Czy mieści się wam do bagażnika na płasko?
Mam wątpliwości czy mi wejdzie, mam Skode Fabie, a nie mam jak tego sprawdzic?

Witam. Czy ktoś wie czy Deltim Fokus zmieści się do bagażnika Skody Fabii na płasko.
Mam na myśli stelaż, który ma 104 cm. Proszę o jakieś informacje.
Ewentualnie czy ktoś może wie czy w jakimś sklepie w Warszawie można to sprawdzić.

reklama
cześć,
[ba]Asiaw77[/b] Deltim Focus mieści się do felicji, ale trzeba ściągać koła. Gondola po złożeniu też się mieści. Myśle, że można to sprawdzić w dowolnym sklepie, który prowadzi sprzedaż tych wózków.
Pozdrawiam
Giza

Do góry