reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

asiaw77 pisze:
Witam. Czy ktoś wie czy Deltim Fokus zmieści się do bagażnika Skody Fabii na płasko.
Mam na myśli stelaż, który ma 104 cm. Proszę o jakieś informacje.
Ewentualnie czy ktoś może wie czy w jakimś sklepie w Warszawie można to sprawdzić.

odpowiadam - Focus mieścił śię świedtnie so Skody Felicii - gdzie gaz jeszcze był w bagażniku - a do mniejszych też się mieści gdyż zawsze można kółka odpiąć, a gondola składa się na płasko;D
w wersji spacerowj też zajmuje mało miejsca - ja się przyznam.. mam lekką spacerowkę - parasolkę baby dreamsa, ale używam jej tylko i wyłącznie jak mam w daleką podróż autobusem jeździć - żeby mi było łatwiej miejsce w zatłoczonym autobusie znaleźć. Na codzień używam dalej Deltima Focusa w wersji spacerowej - każdą dziurę przejedzie kosz ma duży , torbę super.
wzek5vn.jpg

A ja kupowałam w Calineczce na Grochowskiej i tam możesz sobie sprawdzić.

reklama
witam ja sie dawno temu napalilam na ten graco ale po obejzeniu w sklepie dalam sobie spokoj nosidlo ma dla lalek niezmiesci sie dzidzia na jesieni i w zimie no i w sklepie kosztuje 1000zl

Dzieki wszystkim za wypowiedzi ( asiaw77 z tej strony)
No wiec kupiłam Deltima Focusa. jak sie bedzie sprawowal to sie dopiero okaze narazie strasznie jestem zadowolona,

Przymierzalam go do bagaznika w Calineczce , bez kółek wchodzi na styk. Ale wchodzi.

dzieki

Witam wszystkich doświadczonych "wózkowiczów". naczytałam się o tych dorożkach dla naszych maleństw i jestem w kropce. czy ktoś jest może posiadaczem i uzytkownikiem wózka SENATOR firmy NOVALEX? noszę się z zamiarem kupienia go ale wdzięczna będę za ewentualne spostrzeżenia i uwagi od osób go posiadających. pozdrawiam serdecznie

tak, przyjrzałam się temu graco ostatnio , bo moja kumpela kupiła skuszona bajerkami typu zegarek,itp. Jednak gondolka jest w nim bardzo mała.. i dzidziuś ma wniej mało wygodnie, do tego jest bardzo nieprzewiewna. czyli po prostu jaki jest sens wychodzic na spacer z dzieckiem w wózku do którego się mało powietrza dostaje. Polecam takie rozwiązanie - kupno używanej gondoli na pierwsze 6 miesiecy, a potem kupno lekkiej spacerówki. I taki wybór się opłaci - zwłaszcza, że przez ortopedów wózki spacerówki nie sa dla noworodów polecane - maluszki muszą mieć twardo i równo pod pleckami i sztywno a nawet najlepszy wkład nosidło tego ine zapewnia.

czy ktoś zna wózek CHICCO model TECH 4WD DUO
KOLEKCJA 2005? proszę o wskazówki, spostrzeżenia. Bardzo podoba mi się ten wózek, ale spacerówka nie ma przekładanej rączki, a ta funckja myślę, że jest dość potrzebna.

reklama
witam dziewczyny wiec i ja pochwale sie wam moim wozeczkiem:) jest swietny , super sie nim jezdzi :):)

[url=http://img368.imageshack.us/my.php?image=dscn04863lq.jpg][img]http://img368.imageshack.us/img368/1539/dscn04863lq.th.jpg[/img][/url]

oraz takie  po nacisnieciu na foke powinna sie powiekszyc bo niewiem jak wieksze sie tutaj wstawia:)

[url=http://img368.imageshack.us/my.php?image=dscn04894ov.jpg][img]http://img368.imageshack.us/img368/7966/dscn04894ov.th.jpg[/img][/url]

Do góry