reklama
Mimo, że jastem posiadaczem wózka od niedawna mogę polecić wózek Milano z firmy Mikado. Otzrymałem ten wózek od znajomych odziedziczony po ich dziecku. Wózek jast sprawny i niezniszcony. Stosunek ceny do jakości wydaje mi się zrównoważony a obsługa za strony producenta (potrzebne mi były drobne części zamienne-otrzymałem je gratis) rewelacyjna.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Dziewczyny szukam dobrej sprawdzonej spacerówki do ceny 600zł co mnie najbardziej inetersuje regulacja raczki poniewaz mam wysokiego meza 190cm i chce zeby dla niego tez była wygoda,kolezanka mi dala uzywanego ABC Design sprint niestety jak dla mnie nie powala klekocze stuka wszytko plastikowe a co jest najsmieszeniejsze ze nie mozna zdjac tapicerki i uprac gdzie dla mnie to tez jest wazneCzemu Maclareny sa takie drogiemnie sie kompletnie nie podobaja czy naprawde sa takie świetne?
anila
Fanka BB :)
Witajcie,
szukam wózka - z uwagi na to że mieszkam na 3 piętrze musi być lekki ale też wygodny... znalazłam już swojego faworyta, ale ciekawa jestem opinii innych mam, które mają większe doświadczenie... może macie jakieś inne propozycje (podobne parametry)... proszę o opinie:
http://dino.sklep.pl/nowy/wozki-4-w...k-baza-isofix-2012-kurier-gratis-p-14733.html
dziękuję i pozdrawiam
szukam wózka - z uwagi na to że mieszkam na 3 piętrze musi być lekki ale też wygodny... znalazłam już swojego faworyta, ale ciekawa jestem opinii innych mam, które mają większe doświadczenie... może macie jakieś inne propozycje (podobne parametry)... proszę o opinie:
http://dino.sklep.pl/nowy/wozki-4-w...k-baza-isofix-2012-kurier-gratis-p-14733.html
dziękuję i pozdrawiam
Belinea
Zaangażowana w BB
Dziewczyny [ i chłopaki o ile tutaj się udzielają] doradźcie mi w wyborze spacerówki
Potrzebuję czegoś z przekładaną rączką i nie typu parasolka.
Na oku mam takie:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: MONZA Quatro wózek spacerowy z przekładaną rączką! + folia p/deszczowa + osłonka na nóżki GRATIS
Potrzebuję czegoś z przekładaną rączką i nie typu parasolka.
Na oku mam takie:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: MONZA Quatro wózek spacerowy z przekładaną rączką! + folia p/deszczowa + osłonka na nóżki GRATIS
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, a wiecie coś może na temat tego nowego wózka Evo Graco? Bo jestem w 8 miesiącu i niedługo rodzę, a czytałam o nim na necie i wstępnie bardzo mi się spodobał - oczywiście nie muszę wspominać o tym, że wózka dalej nie mam.
Mamy Evo od 2 tygodni, bo 2 tygodnie temu urodziła się nasza córeczka. Co nieco już wypróbowaliśmy i: wózek się łatwo i szybko składa, przekładane siedzisko jest super, ma spory kosz na zakupy, oparcie rozkłada się na płasko, bo już w sklepie sprawdzałam . Ja jestem zadowolona z zakupu bardzo.
No brzmi fajnie, fajnie. Szczególnie podoba mi się ta możliwość rozłożenia na płasko. Ktoś może jeszcze posiada ten wózeczek?
Cześć dziewczyny!
Podpinam się pod te pytanka: czy któraś z Was ma ten wózeczek GRACO EVO?
Jak się nim jeździ po polskich chodnikach? Macie problem z upakowaniem go do auta?
Podziel się: