reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

reklama
Mimo, że jastem posiadaczem wózka od niedawna mogę polecić wózek Milano z firmy Mikado. Otzrymałem ten wózek od znajomych odziedziczony po ich dziecku. Wózek jast sprawny i niezniszcony. Stosunek ceny do jakości wydaje mi się zrównoważony a obsługa za strony producenta (potrzebne mi były drobne części zamienne-otrzymałem je gratis) rewelacyjna.

Dziewczyny szukam dobrej sprawdzonej spacerówki do ceny 600zł co mnie najbardziej inetersuje regulacja raczki poniewaz mam wysokiego meza 190cm i chce zeby dla niego tez była wygoda,kolezanka mi dala uzywanego ABC Design sprint niestety jak dla mnie nie powala klekocze stuka wszytko plastikowe a co jest najsmieszeniejsze ze nie mozna zdjac tapicerki i uprac gdzie dla mnie to tez jest wazneCzemu Maclareny sa takie drogiemnie sie kompletnie nie podobaja czy naprawde sa takie świetne?

A może któraś z Was ma wózek peg perego book plus completo modular ?? Chodzi mi o to jak się go prowadzi, jak zawieszenie itd ? W sklepie, bez obciążenia jeździło się świetnie.

reklama
Dziewczyny, a wiecie coś może na temat tego nowego wózka Evo Graco? :) Bo jestem w 8 miesiącu i niedługo rodzę, a czytałam o nim na necie i wstępnie bardzo mi się spodobał - oczywiście nie muszę wspominać o tym, że wózka dalej nie mam. :p

Mamy Evo od 2 tygodni, bo 2 tygodnie temu urodziła się nasza córeczka. :) Co nieco już wypróbowaliśmy i: wózek się łatwo i szybko składa, przekładane siedzisko jest super, ma spory kosz na zakupy, oparcie rozkłada się na płasko, bo już w sklepie sprawdzałam :D. :) Ja jestem zadowolona z zakupu bardzo.

No brzmi fajnie, fajnie. :) Szczególnie podoba mi się ta możliwość rozłożenia na płasko. Ktoś może jeszcze posiada ten wózeczek? :)

Cześć dziewczyny!

Podpinam się pod te pytanka: czy któraś z Was ma ten wózeczek GRACO EVO?
Jak się nim jeździ po polskich chodnikach? Macie problem z upakowaniem go do auta?

Do góry