reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

Miałam okazję wczoraj prowadzić. Kółka z przodu jeżdżą tylko prosto, więc przy chęci zakrętu pojawia się na lada problem - podnieś wózek wraz z dzieckiem.Generalnie mi prowadziło się ten wózeczek strasznie ciężko.

reklama
Miałam okazję wczoraj prowadzić. Kółka z przodu jeżdżą tylko prosto, więc przy chęci zakrętu pojawia się na lada problem - podnieś wózek wraz z dzieckiem.Generalnie mi prowadziło się ten wózeczek strasznie ciężko.
To przednie kółeczko jest skrętne, sąsiadka ma taki wózek i na pewno jeździ nim leciutko. Musiałaś mieć zablokowane, bo jest taka możliwość.
Pozdrawiam

Po 7 miesiecznym uzywania wózka takze moge sie wypowiedziec.Zakupilismy wózek Polskiej firmy Mikado model ASTON, oczywiscie przed zakupem czytalam opinie i zalety t.j wady tego wózka.Dziewczyny z całym sercem moge polecic ten model(teraz uzywamy spacerówki)Ogolnie mialam kupic na allegro ale balam sie o gwarancje i kupilam od przedstawiciela Mikado i zaplacilam 60zł mniej niz na allegro..:-)Jego zalety : napewno duze pomopowane kola sssuper sprawa w zime(dziecko nie podskakuje,tylko smacznie sobie spi) , amortyzatory gdzie teraz malo wózków ma , duza gama kolorów, w zestawie jest :gondola,spacerówka,fotelik do auta, moskitera,folia przeciwdeszczowa,parasola,pokrowiec+pokrowiec z delikatnego polarku na zime do gondoli i spacerówki,cena za ta cene nie jeden X-lander by sie schował!!i bardzo fajna rzecz w czasie gwarancji jesli cos sie stanie z wózkiem przyjezdza po niego kurier z firmy i go zabieraja i w ciagu 3 dni roboczych masz spowrotem naprawiony oczywiscie wszystko za darmo.Nie musisz jezdzic i sie prosic...Powiem szczerze ze ciezko mi sie dopatrzec jakis wad.Ostatnio z mojej winy zgubilam od parasolki nakladke na wozek , 2 dni po calej zgubie przedstawiciel wyslal mi nowa za darmo.Kontakt z firma jestem bardzo mile zaskoczona. woz.jpgwoz2.jpg

Ja polecam 4w1 z tako model laret black choc narazie nie uzywałam spacerółki bo mam maluszka 6miesiecznego ale gondola i fotelik sprawiaja sie idealnie. Kupiłam go na bebis.pl bo tam jest najtaniej taniej niz u producenta i polecila mi przyjaciolka te stronkę;) jak i ten wózek') naprawde jest super i nie drogi bo 1500zł za 4w1 to naprawde nie jest duzo, a nie sprawia mi trudnosci wnoszenie go na 2pietro;)

X-lander jest fajny ale ma mała gondolę, problem zaczyna się gdy dziecko jest duże a 4-6 miesiąc życia juniora wypada w zimę gdy trzeba założyć kombinezon.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry