reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

Właśnie tez na poczatku obawiałam sie tych kólek ale jak narazie zdaja egzamin:)) Przed nami jeszcze duzo spacerków a że pogoda ma sie juz wktótce poprawić - (hurrraaa) wiec bedziemy testowac wózeczek bez ograniczeń:))

reklama
Polecam TAKO JUMPER X. Nie wymienie wszystkich zalet bo ma ich duuuuuużo, jak dla mnie ma dwa minusy - za mały koszyk na zakupy i to że nie mieści się do bagażnika małego samochodu. Ja akurat mam p206-tkę i mam problem by jechać gdzieś z wózkiem. Poza tym mogę z czystym sumieniem polecić ten wózek bo jest rewelacyjny.

Jest kilka bardzo dobrych firm z których możesz kupic wózek. Ile możesz przeznaczyc na ten cel? różnice cenowe są dosyc spore,a lepsze firmy sa po prostu drozsze,ale ich wózki bardzo funkcjonalne,bezpieczne oraz wygodne.

Witajcie!Ja z czystym sumieniem mogę polecić Maxi Cosi Mura 4. Ładnie,starannie wykonany, zwrotny i wygodny.Mieszkam na wsi i spacery odbywają się po drogach zarówno asfaltowych jak i polnych.Mura spisuje się świetnie-za sprawą dużych,pompowanych kól. Dodam, że córcia urodziła się w grudniu 2009, chodziłyśmy więc na spacery w najgorszych warunkach-mróz i duuużo śniegu. Jedyne co mi się nie podoba, to opadający daszek w gondoli(można go ustawić albo płasko albo postawić na maxa). Nie jest to też najlżejszy wózek,ale składa sie bardzo łatwo. Ja swój kupiłam w Anglii,kosztował 600zl taniej(razem z przesyłką) niż w Polsce. Naprawdę polecam!

Wiatm
jakis foteliki mozna zamontowac na stelazu implast 3 posiadam maxi cosi a nigdzie nei moge znalesc ifo na ten temat.
pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)))

dziewczyny a jak to jest z kołami przy xlanderze xa z przodu też ma pompowane koła ?? bo na sieci na zdjęciach wyglądają na piankowe a ostatnio widziałam właśnie ten model z wszystkimi pompowanymi kołami :) bardzo mi się spodobał ten wózek ;)

obecnie posiadamy spacerówkę Delti Cat też bardzo fajny wózeczek :)
jako miejski wózek sprawuje się bardzo dobrze - zajmuje bardzo miejsca w bagażniku, więc nawet na zakupy do marketu można go zabrać :) a do tego wygląd też zwraca na siebie uwagę :)

co do fotelików polecam na początek maxi cosi a później kiddy!!

dziewczyny a jak to jest z kołami przy xlanderze xa z przodu też ma pompowane koła ??

Tak.
Jeśli chodzi o spacerówkę, to w wersji 2009 oparcie jest kładzione na płasko.
Wózek jest fajny. Lekko się prowadzi. Jeździliśmy nawet po sporym śniegu. Tylko cężki i trudno go się wsadza w bagażnik. Niestety obawiam się, że wszystkie tego typu wózki to mają do siebie.
HS

reklama
Miałam okazje prowadzic zarowno XA 2009 jak i 2010 i stwierdzam ze wozek jest fantastyczny. Ja sama bede potrzebowac to tez kupie XA. Kolka w XA sa pompowane (wszystkie). Tak czytam dziewczyny, ze slabo sie sklada. Mi sie miesci do malutkiego bagaznika po zlozeniu. Prawie idealnie plaski. W punktacji daje mu 10 na 10pkt.

Do góry