reklama
Polecam TAKO JUMPER X. Nie wymienie wszystkich zalet bo ma ich duuuuuużo, jak dla mnie ma dwa minusy - za mały koszyk na zakupy i to że nie mieści się do bagażnika małego samochodu. Ja akurat mam p206-tkę i mam problem by jechać gdzieś z wózkiem. Poza tym mogę z czystym sumieniem polecić ten wózek bo jest rewelacyjny.
Witajcie!Ja z czystym sumieniem mogę polecić Maxi Cosi Mura 4. Ładnie,starannie wykonany, zwrotny i wygodny.Mieszkam na wsi i spacery odbywają się po drogach zarówno asfaltowych jak i polnych.Mura spisuje się świetnie-za sprawą dużych,pompowanych kól. Dodam, że córcia urodziła się w grudniu 2009, chodziłyśmy więc na spacery w najgorszych warunkach-mróz i duuużo śniegu. Jedyne co mi się nie podoba, to opadający daszek w gondoli(można go ustawić albo płasko albo postawić na maxa). Nie jest to też najlżejszy wózek,ale składa sie bardzo łatwo. Ja swój kupiłam w Anglii,kosztował 600zl taniej(razem z przesyłką) niż w Polsce. Naprawdę polecam!
Wiatm
jakis foteliki mozna zamontowac na stelazu implast 3 posiadam maxi cosi a nigdzie nei moge znalesc ifo na ten temat.
pozdrawiam i czekam na odpowiedz ))
jakis foteliki mozna zamontowac na stelazu implast 3 posiadam maxi cosi a nigdzie nei moge znalesc ifo na ten temat.
pozdrawiam i czekam na odpowiedz ))
dziewczyny a jak to jest z kołami przy xlanderze xa z przodu też ma pompowane koła ?? bo na sieci na zdjęciach wyglądają na piankowe a ostatnio widziałam właśnie ten model z wszystkimi pompowanymi kołami bardzo mi się spodobał ten wózek
obecnie posiadamy spacerówkę Delti Cat też bardzo fajny wózeczek
jako miejski wózek sprawuje się bardzo dobrze - zajmuje bardzo miejsca w bagażniku, więc nawet na zakupy do marketu można go zabrać a do tego wygląd też zwraca na siebie uwagę
co do fotelików polecam na początek maxi cosi a później kiddy!!
obecnie posiadamy spacerówkę Delti Cat też bardzo fajny wózeczek
jako miejski wózek sprawuje się bardzo dobrze - zajmuje bardzo miejsca w bagażniku, więc nawet na zakupy do marketu można go zabrać a do tego wygląd też zwraca na siebie uwagę
co do fotelików polecam na początek maxi cosi a później kiddy!!
Północny Wiatr
Fanka BB :)
dziewczyny a jak to jest z kołami przy xlanderze xa z przodu też ma pompowane koła ??
Tak.
Jeśli chodzi o spacerówkę, to w wersji 2009 oparcie jest kładzione na płasko.
Wózek jest fajny. Lekko się prowadzi. Jeździliśmy nawet po sporym śniegu. Tylko cężki i trudno go się wsadza w bagażnik. Niestety obawiam się, że wszystkie tego typu wózki to mają do siebie.
HS
wczoraj oglądałam wersje z 2010 i spacerówka nie rozkłada się płasko
To dziwne bo tydzień temu oglądałamw Smyku spacerówkę z 2010 oczywiscie model xa i rozkładała się całkowicie do pozycji leżącej.
reklama
Miałam okazje prowadzic zarowno XA 2009 jak i 2010 i stwierdzam ze wozek jest fantastyczny. Ja sama bede potrzebowac to tez kupie XA. Kolka w XA sa pompowane (wszystkie). Tak czytam dziewczyny, ze slabo sie sklada. Mi sie miesci do malutkiego bagaznika po zlozeniu. Prawie idealnie plaski. W punktacji daje mu 10 na 10pkt.
Podziel się: