reklama
Marlenka 2233
Fanka BB :)
My też kupiliśmy Tako Jumper X z serii w serduszka :-). Jurz nie moge sie doczekac jak nim wyjade na spacerek z maluszkiem. Jak go wyprubujemy to dam znac jak sie sprawuje.
nata001 ja mam v-travel i na stronce 60 tego wątku jest moja opinia na temat tego wózeczka, niestety nie najlepsza.. dużo czytałam na forach o różnych wózkach i na prawde sporo wiem na ich temat, ale doświadczenie własne jest najważniejsze,bo każdy ma inne potrzeby. Moim zdaniem wózeczek jest taki sobie, gondola może być, ale spacerówki nie polecam, szczególnie na tą kiepską regulcje oprcia na pasku
Byłam w olsztynie w hurtowni, gdzie mieli super wybór wózeczków, nie mamiętam nazwy, ale była na zapleczu kościoła. Może tam poszukaj.
Gdybym teraz miała wybierać to kupłabym Jedo Fyn na pompowanych kółeczkach (szkada, że tej wersji nie było jak byłam w ciąży )
Może jakiś moderator pousuwa posty o tym Mikado ktoś ma jeden post i akurat zlogował się na forum, żeby zachwalić wózeczek i sprzedawce. Żenada.
Ten wątek o wózeczkach jest fajny i warto go oczyścić z takich spamów
Byłam w olsztynie w hurtowni, gdzie mieli super wybór wózeczków, nie mamiętam nazwy, ale była na zapleczu kościoła. Może tam poszukaj.
Gdybym teraz miała wybierać to kupłabym Jedo Fyn na pompowanych kółeczkach (szkada, że tej wersji nie było jak byłam w ciąży )
Może jakiś moderator pousuwa posty o tym Mikado ktoś ma jeden post i akurat zlogował się na forum, żeby zachwalić wózeczek i sprzedawce. Żenada.
A co Ci nie pasuje w moich postach?? Jestem bardzo zadowolona z tego wózka więc go chwale a jak nie masz nic do powiedzenia o tym wózku to sie nie czepiaj a tak przy okazji mam więcej postów niż jeden... Żenada...
przeczytaj dokładanie co napisałam, bo chodziło mi o wcześniejsze posty np. alexa74 andrzejd jessy75 anetiao, zalogowani w jednym czasie tylko po to, żeby napisać jednego posta zachwalającego wózeczek nie powiesz chyba, że to przypadekA co Ci nie pasuje w moich postach?? Jestem bardzo zadowolona z tego wózka więc go chwale a jak nie masz nic do powiedzenia o tym wózku to sie nie czepiaj a tak przy okazji mam więcej postów niż jeden... Żenada...
to jest forum jest po to, żeby wymienić uwagi z prawdziwymi użytkownikami wózków takich jak TY na przykład :-) a nie ze sprzedawcmi, którzy podszywają się pod forumowiczów, żeby promować swój produkt. Żenadą jest dla mnie ten sposób reklamy, a samego wózeczka nie krytykuje bo przecież nigdy go nie widziałam, a na fotkch wygląd fajnie :-)
Witam dziewczyny - jestem nowa na forum i równiez chciałam wam pokazać mój wózeczek) Uzytkuje wózek Delti Cat Gondolkę. To jest fotka
Obraz 040.jpg | megi231 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Najbardziej podoba mi sie duza i obszerna gondola oraz cicho składajaca sie buda aby nie wybudzac maluszka podczas snu) Wózek lekko sie prowadzi i nawet krawęzniki nie sa nam straszne Minusem jest natomias niestety waga - ok 15 kg ale nie mieszkam w bloku wiec nie musze dzwigać.Plusem sa jeszcze za wymiary po zlożeniu, mamy nieduze autko wiec wózeczek z łatwościa wchodzi do bagaznika Może macie dziewczyny doświadczenie z tym wózkiem - jesli tak to podzielcie sie wrażeniami i opiniami)
Obraz 040.jpg | megi231 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Najbardziej podoba mi sie duza i obszerna gondola oraz cicho składajaca sie buda aby nie wybudzac maluszka podczas snu) Wózek lekko sie prowadzi i nawet krawęzniki nie sa nam straszne Minusem jest natomias niestety waga - ok 15 kg ale nie mieszkam w bloku wiec nie musze dzwigać.Plusem sa jeszcze za wymiary po zlożeniu, mamy nieduze autko wiec wózeczek z łatwościa wchodzi do bagaznika Może macie dziewczyny doświadczenie z tym wózkiem - jesli tak to podzielcie sie wrażeniami i opiniami)
reklama
hej dziewczynki
ja także mam delti cat ale spacerówkę i jestem bardzo zadowolona
rzeczywiście składa się bez większego wysiłku i to do bardzo małych rozmiarów
ja długo zastanawiałam się nad kółkami bo jakoś nigdy nie byłam przekonana do małych kółek ale ogólnie sprawują się bardzo dobrze
ja także mam delti cat ale spacerówkę i jestem bardzo zadowolona
rzeczywiście składa się bez większego wysiłku i to do bardzo małych rozmiarów
ja długo zastanawiałam się nad kółkami bo jakoś nigdy nie byłam przekonana do małych kółek ale ogólnie sprawują się bardzo dobrze
Podziel się: