reklama
rezeda
Fanka BB :)
Dziewczyny, a czy któraś z Was korzysta z Roana Rocco ewentualnie słyszała jakieś opinie na jego temat?
Mama Helenki
i Aniki :D
Dziewczyny, a czy któraś z Was korzysta z Roana Rocco ewentualnie słyszała jakieś opinie na jego temat?
Jak dla mnie marita z poprawioną stylistyką...
Raisa
Początkująca w BB
mam toledo! Jest super!!! Duże pompowane koła, przednie skrętne, lekko się prowadzi! Co prawda nie korzystałam jeszcze z wersji spacerowej, ale naprawdę duży plus! Atrakcyjna cena jest dodatkowym atutem!
Długo zastanawiałam się nad zakupem, bo naczytałam się negatywnych opiniach n tenat V3, ale toledo jest świetny i widzę ich całkiem sporo na ulicach!
Długo zastanawiałam się nad zakupem, bo naczytałam się negatywnych opiniach n tenat V3, ale toledo jest świetny i widzę ich całkiem sporo na ulicach!
Raisa
Początkująca w BB
Ja też toledo bardzo sobie chwalę, doskonale się prowadzi ze względu na pompowane kółka, przednie są skrętne, waga w miarę, no i bardzo dobra cena! ja się nasłuchałam dużo negatywów na temat coneco V3 i jak obserwuję na ulicach, to chyba rzeczywiście niezbyt...
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Co myślicie o wózku jedo fyn 4DS???? Muszę powoli coś myśleć, bo jeszcze nie mam nic dla mojej córuni Kurcze ciężki wybór z tymi wózkami
karolkaz
Fanka BB :)
bardzo ciężki wybór zwłaszcza że na rynku jest dużo ładnych wózków..mnie wprawdzie na ten moment nie jest wózek potrzebny ale ogladam sobie wózeczki..i aktualnie mnie zafascynował model espriro vector 4 air baby design Babydesign Group
wózek za przystępną cenę i pięknie wyglądający ..aktualnie używamy jeszcze spacerówki espiro magic 3 baby design , ten wózeczek już tu polecałam , ale uczynię to jeszcze raz :-):-)
wózek za przystępną cenę i pięknie wyglądający ..aktualnie używamy jeszcze spacerówki espiro magic 3 baby design , ten wózeczek już tu polecałam , ale uczynię to jeszcze raz :-):-)
Ja kupiłam wózek Verso, może nazwa wydaje się trochę nieznana, ale jest to dokładnie tan sam wózek co jumper x firmy Tako. Jest produkowany na tym samym stelażu, gondola, spacerówka, fotelik również takie same. To co odróżnia go od jumpera x to większy wybór kolorów, (nie ma tego czarnego materiału), szycia są troszkę inne no i cena jest niższa o prawie 350 zł (ja za verso dałam 1050zł wraz ze wszystkimi dodatkami, a jak chciałam zamówić jumpera x to bez zniżki kosztował 1390zł), z tego względu, że firma która go produkuje nie jest jeszcze dobrze znana. I na wózek czekałam tylko jeden dzień Polecam, naprawdę fajnie i lekko się go prowadzi
Ja w końcu kupiłam wózek Verso, może nazwa wydaje się trochę nieznana, ale jest to dokładnie tan sam wózek co jumper x firmy Tako. Jest produkowany na tym samym stelażu, gondola, spacerówka, fotelik również takie same. To co odróżnia go od jumpera x to większy wybór kolorów, (nie ma tego czarnego materiału), szycia są troszkę inne no i cena jest niższa o prawie 350 zł (ja za verso dałam 1050zł wraz ze wszystkimi dodatkami, a jak chciałam zamówić jumpera x to bez zniżki kosztował 1390zł), z tego względu, że firma która go produkuje nie jest jeszcze dobrze znana. I na wózek czekałam tylko jeden dzień Polecam, naprawdę fajnie i lekko się go prowadzi
reklama
Witam A co sądzicie o X - LANDER XT trzykołowiec. Z gondolą i innymi dodatkami. Model z 2008 roku za 730 zł na allegro. Właśnie dziś kupiłam taki i teraz się bije z myśłami czy zrobiłam dobrze . Co sądzicie o takim zakupie ?
X-lander XT kolorYY + GONDOLA + 3 !!! GRATISY !! (611914075) - Aukcje internetowe Allegro
X-lander XT kolorYY + GONDOLA + 3 !!! GRATISY !! (611914075) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: