K
kaatia
Gość
A jak Wam się podoba Buzz Quinny Vibskov???
Podobno ma cyć od marca w sklepach, ciekawe jaka cena???
Tiaa, wygląda plażowo, ale ja mam buzz'a i nie polecam go! Dostałam w spadku używany i szlag mnie trafiał, że kółko przednie nie działa, tzn jest obrotowe, a tak naprawde działa tylko na równym chodniku, bo na wiejskiej drodze to wiadomo, że trzeba blokować, a np w dużych sklepach gdzie powinien wózek byc zwrotny to kółko się ślizga po nawierzchni, zamiast właśnie się lekko obracać
Druga wada to zupełnie nie przemieszcza się po śniegu czy błocie, przednie kółko wbija się poprostu w ziemie i zatrzymuje! Katasrofa zwłaszcza na wiejskich drogach!
I trzecia d... to dziecko jest zawsze w tej samej pozycji, tzn można położyć, ale dziecko na boczku już nie pośpi, bo spacerówka jest taka kubełkowa, że nawet jak jest pozycja leżąca to nóżki są wyżej nie ma możliwości rozłożenia na płasko!
I czwarta porażka to torba którą się montuje na wózku wisi taaak suuuper, że kopiesz idąc, myślalam, że to ja jestem długostopa, ale ostatnio widziałam dziewczyne na spacerku w/w wózkiem i torba była cała w błocie od butów! rewelacja!
I... pakując go do auta trzeba zdjąć spacerówke! DRAMAT!
Kupiłam spacerówke Quinny Freestyle i lata a nie jedzie