Niestety nie miałam ani Mikado ani Jedo ale też miałam ROAN MARITA. Naprawdę go polecam.Prowadzi się bardzo dobrze jest bardzo wygodny dla dziecka - szeroka gondola z regulowanym oparciem i możliwością kołyski po zdjęciu ze stelaża oraz szeroka spacerówka.Ma tylko dwie wady nie można przekładać rączki i nie mieścił się do naszego bagażnika(koła chowaliśmy na ttlnym siedzeniu obok synka).Dlatego dla drugiego dziecka musieliśmy kupić inny wózek ale bardzo tego żałowałam (chyba na drugi raz zmieniłabym samochód;-)) .
reklama
Jeśli chodzi o X-Landera xa, to trzeba mieć na uwadze także to, iz kolekcja tego wózka na 2009 jest trochę inna niż ta z 2008r. W najnowszej xa '09 ma większą spacerówkę.
Oto, co napisał producent:
Nowością w stosunku do modelu 2008 jest:
Oto, co napisał producent:
Nowością w stosunku do modelu 2008 jest:
- większa, wygodniejsza wkładka, na której dziecko siedzi
- nowy podnóżek
- dodatkowy klin w budce pozwalający regulować jej położenie
- nowe mocowanie barierki
- dodany kaptur do pokrowca na nóżki, tworzący śpiwór (świetna rzecz - musicie koniecznie zobaczyć!!!)
- rączka obszyta sztuczną skórą
Czesc dziewczyny.
Potrzebuje opini o kilku wózkach , jesli któras z Was miała taki wózek to prosze o opinie bo zastanawiam sie juz od dluzszego czsu i nie wiem co wybrac. Z gory dziekuje.
IMPLAST VOLANT 3
IMPLAST DRIVER 3D
JEDO+FYN 3DS
MIKADO OXFORD FOUR+THREE
Potrzebuje opini o kilku wózkach , jesli któras z Was miała taki wózek to prosze o opinie bo zastanawiam sie juz od dluzszego czsu i nie wiem co wybrac. Z gory dziekuje.
IMPLAST VOLANT 3
IMPLAST DRIVER 3D
JEDO+FYN 3DS
MIKADO OXFORD FOUR+THREE
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
No to ja jestem wyjatkiem bo ja sobie coneco toledo baaaardzo chwalę Lepiej nie mogłam wybrać i to w tak przystępnej cenieZastanawiam sie nad tym i nad coneco toledo ale o tym słyszałam ze nie jest zbyt dobry.
Używam Mikado Oxford (czterokołowy) od roku i jestem wprost zachwycona, wózeczek jest mocno eksploatowany przez nas, bo nawet w domu mój synek śpi w nim w dzień i nic złego się z nim nie dzieje. Teraz korzystamy ze spacerówki i jest cudnie. Bardzo ważne, że wózek można cały wyprać. Na mój wózeczek mam już kilku chętnych a to chyba o czymś świadczy Mam troje dzieci i to jest mój trzeci wózek i jest NAJLEPSZY!!!
Synek sześć miesięcy jeździł w gondoli, która jest bardzo duża -łącznie z ciepłym i grubym śpiworem. Stabilna konstrukcja oraz duże pompowane koła sprawiają, że mogę jeździć nawet po leśnych dróżkach a mój synek śpi bezpiecznie w środku Moja siostra 7 miesięcy temu również urodziła synka i odgapiła ode mnie, ma taki sam Mikado Oxford (tylko inny kolor) i jest zachwycona tak jak ja!!! Jeżdziła nim nawet w zimie po śniegu!!! Wózek ma duży kosz na zakupy ,posiada tez folie przeciwdeszczową i moskitierę,co jest zaleta,bo w innych wózkach folie trzeba kupić osobno i to czasami za spora kwotę .Wózek też bardzo łatwo się składa i nie zajmuje dużo miejsca w bagażniku ,mimo tego ,że ma duże koła .Polecam gorąco wózki firmy Mikado
Synek sześć miesięcy jeździł w gondoli, która jest bardzo duża -łącznie z ciepłym i grubym śpiworem. Stabilna konstrukcja oraz duże pompowane koła sprawiają, że mogę jeździć nawet po leśnych dróżkach a mój synek śpi bezpiecznie w środku Moja siostra 7 miesięcy temu również urodziła synka i odgapiła ode mnie, ma taki sam Mikado Oxford (tylko inny kolor) i jest zachwycona tak jak ja!!! Jeżdziła nim nawet w zimie po śniegu!!! Wózek ma duży kosz na zakupy ,posiada tez folie przeciwdeszczową i moskitierę,co jest zaleta,bo w innych wózkach folie trzeba kupić osobno i to czasami za spora kwotę .Wózek też bardzo łatwo się składa i nie zajmuje dużo miejsca w bagażniku ,mimo tego ,że ma duże koła .Polecam gorąco wózki firmy Mikado
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Witam,
zajrzałam tutaj bo zastanawiam się nad rodzajem wózka, niewiem czy ktoś się wypowiadał na temat wózka xlander'a?
Czy warto nad takim wózkiem się wogóle zastanawiać? Jeżeli tak to jaki rodzaj jest najlepszy?
zajrzałam tutaj bo zastanawiam się nad rodzajem wózka, niewiem czy ktoś się wypowiadał na temat wózka xlander'a?
Czy warto nad takim wózkiem się wogóle zastanawiać? Jeżeli tak to jaki rodzaj jest najlepszy?
mamabartka
...i Natalki :)
Witam,
Ja od prawie 8 m-cy jeżdżę x-landerem XA.
Jest to wersja 4-kołowa.
Szczerze mogę polecić. Jest super zwrotny, wygodny dla malucha, duży kosz pod spodem, świetne materiały (bardzo łatwo wyczyścić).
Jest niezbyt lekki ale na wózek z pompowanymi kołami te 14kg to i tak niedużo. Zimą po śniegu zasuwał super
Chciałam zapytać czy któraś z mam używała wózka firmy Palex, chodzi mi dokładnie o model perfect quattro??
reklama
Cześć
My mamy Espiro Atlantic od 7msc-y go użytkujemy, bo właśnie Tyle ma nasza Córeczka J)
Zalety:
CENA !!!
Jest lekki
bardzo zwrotny
Ładny
Amortyzatory z tyłu
pompowane koła ( pompujesz ile chcesz tym wybierasz twardość wózka czyli działka – miasto)
Minusy
Brak adaptera do fotelika Maxi Cosi
Udało się nam przebić koło ( ale to we wszystkich wózkach z pompowanymi kółkami ) koszt naprawy to 4zł hiii
Myśleliśmy o Coneco lub X-lander przebił Coneco większą gondolą, a x-landera ceną
Wózkiem sporo jeździ moja teściowa, a ona ma w tym doświadczenie.
Powiem tak jeśli myślisz o wózku za rozsądne pieniądze to polecam.
Zosiaggg
My mamy Espiro Atlantic od 7msc-y go użytkujemy, bo właśnie Tyle ma nasza Córeczka J)
Zalety:
CENA !!!
Jest lekki
bardzo zwrotny
Ładny
Amortyzatory z tyłu
pompowane koła ( pompujesz ile chcesz tym wybierasz twardość wózka czyli działka – miasto)
Minusy
Brak adaptera do fotelika Maxi Cosi
Udało się nam przebić koło ( ale to we wszystkich wózkach z pompowanymi kółkami ) koszt naprawy to 4zł hiii
Myśleliśmy o Coneco lub X-lander przebił Coneco większą gondolą, a x-landera ceną
Wózkiem sporo jeździ moja teściowa, a ona ma w tym doświadczenie.
Powiem tak jeśli myślisz o wózku za rozsądne pieniądze to polecam.
Zosiaggg
Podziel się: