reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

candy4k co do abc design rodeo masz racje sama mialam go kupic albo 3 tec i dobrze ze tego nie zrobilam! kolezanka uzywa od lipca Rodeo, po 3 mies. kola szare zdarte, fakt jest ladny ma duza gondole bo synek jej jezdzil 7 mies. ale wlasnie jest w reklamacji bo koło sie rozpadło na drobny mak!! ona nie poleca wozia..
Ja wkoncu kupiłam Mutsy 4 Rider jest super, jestem zadowolona. Ale zobacz na x-landerka xa albo tego 3 kołowego. Są fajne promocje na allegro na te z 2008r i są 3 w 1 :) Coneco Toledo tez jest fajny i ma sporą gondolke!
radze Ci wozek na kołach pompowanych...fakt może cięższy ale wygodny dla dziecka i w zime po sniegu bedzie smigał!
Kolezanka ma atlantica miesiac strasznie skrzypi..ale wygląda fajnie.
gie-oska buzz jest fajny tylko ta spacerówka kubełko to jest jesli Ci nie przeszkadza to kupuj! Mały lekki noo na trudny teren niebardzo ale na chodniki czy asfalt ok:tak:

reklama
Moja koleżanak jets an etapie kupowania wózka-obejrzalysmy tyle modeli ze szok i znalazła super: Tako Jumper X- za 990 zł , godnal dosyc duza i am podnosozne zaglowek, spacerowka tylem i pzrdem do ajzy, fotleik montowany, kola pompowane.Dobrze sie prowadiz, podbija.Wsadzilysmy mojego synka do spacerowki i tez super sie prowadzil
TAKO JUMPER X - 3 W 1 + FOTELIK - wysyłka GRATIS (626548567) - Aukcje internetowe Allegro
Wygląda jak podorba X -landera, jest tanszy i lzejszy o wiele

I spoor osob jezdzi w nszym miesice tkaim wózkiem

gie-oska quinny to był mój typ nr 1 przez ponad połowę ciąży. Ogólnie wizualnie te wózki są rewelacyjne (miałam upatrzonego speedy sx) jedyne co na minus wyglądu to fakt, że kolory są do wyboru tylko ciemne albo znów jaskrawe ( ja kocham beże, popiele itp), ale co tam kolor, ważne żeby był wygodny. A co do wygody to własnie zniechęciło mnie to, że w gondoli nie ma regulacji oparcia i jest bardzo mała (ale z kolei małe wymiary nadają wózkowi tą "zgrabność" ) No i cena..... nie da sie ukryć nie mała. A ja w związku z zaistniałym kryzysem gospodarczym muszę zmieścić sie w 2tyś.
Jeszcze gdyby ktoś mógł napisać o Bolderze SD -trzykołowym.... bo to w sumie razem z X-landerem xa są moje kolejne typy.

ja mam atlantica WÓZEK GONDOLOWY BABY DESIGN ATLANTIC -WYPRZEDAŻ (620183177) - Aukcje internetowe Allegro (dokladnie taki czerwony) i bardzo sobie chwale wozek, kola super pompowane swietnie sie nim jezdzi (przy kasach nie mam rzadnych problemow, a kola pompowalam 2 razy dopiero) , duuuzy kosz na zakupy, spacerowka montowana tylem do mamusi ale to mnie jakos nie zniechecilo poniewaz dziecko jezdzace w spacerowce juz nie bardzo chce ogladac mamusie a swiat :-) solidny wozek , fakt warzy troszke duzo ale jak kazde wielofunkcyjne wozki niestety...

a czy któraś z Was moze się wypowiedziec na temat wózkow:
1. Graco Quattro tour deluxe
2. Bexa B3

Planuję kupno wózka wielofunkcjnego, zwrotnego, najlepiej, żeby spacerówka rozkładała się na płasko, o co ostatnio ciężko, bo wiekszośćma siedziska kubełkowe... nie wiem co mam robić a w każdym sklepie mówiąmi co innego... baaaardzo proszęo opinię

proszę o opinie nt wózka

grco quattro tour de lux

próbowałam znalec w tym wątku info o tym wózu, ale za dużo stron:-)
z góry dziękuje:tak:

reklama
Do góry