reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Ja wózeczka Mutsy nie widziałam na żywo, ale jak oglądałam teraz fotki to zaczęłam sie zastanawiać czy on ma tak szeroko kółka rozstawione , czy to tylko takie złudzenie na zdjeciach .
Ale jak kpjm napisała, że jest szeroki, to faktycznie w sklepach moze byc duzy problem. A juz raz widziałam kobitke z wózkiem jak miała problem ze zmieszczeiem sie w szerokosci miedzy kasami. No i troszke rzeczy pospadało z tych półek przy kasach :-):-):-) I z tego widzę, że to gdzie bedziemy robic zakupy z dzieckiem tez trzeba wziąć pod uwage przy zakupie wozka:szok:

reklama
Dziwne...jak oglądałam ten wózek w sklepie wydawał się wyjątkowo malutki i "poręczny":-) muszę wrócić do sklepu i spróbować się nim przejechać między półkami.
Tak szczerze mówiąc, Mutsy z wyglądu podoba mi się średnio, jest multum ładniejszych wozeczkow...wydawalo mi sie po prostu ze bedzie wygodny, glupieje już:-)

ja tez widzialam mutsy i byl malutki i zgrabniutki. chyba wszystko zalezy od modelu. mi osobiscie podoba sie wlasnie transporter ktory nie ma skretnej osi, jedynie dwa przednie kola ma skretne z mozliwoscia blokady.
ale jeszcze sporo czasu do namyslu i mnostwo wozkow do ogladniecia...:-) :-)

tez mi sie spodobał ten wózeczek. cały komplet wraz z fotelikiem i adapterami za 1150 zł to nie tak zle...
szkoda,że rzeczywiście nie da sie go podotykać i poogladać w sklepie.
Ja do niemieckich sprzetów mam raczej zaufanie. Do domu to raczej własnie niemiecki sprzet agd wybieralam. Zazwyczaj jest bez fikuśnych rozwiązań, lecz posiada proste, lecz funkcjonalne rozwiązania. ... chyba warto sie zastanowić

kolorów mogloby byc wiecej

tylko jedno mnie zastanawia - nigdzie w necie nie moge znalezc strony producenta, żadnego sklepu nic - tylko serwisy aukcyjne
za to opinie na niemieckich serwisach aukcyjnych prawie same pozytywne

reklama
Może to głupie ale właśnie szukam jakiegoś minusa w tym wózku bo to nie możliwe żeby wszystko było świetne.:rofl2::-D:-D Tak jak Dosia pisze, cena, waga, no wszystko jest ok!
Ha, kółka może nie do końca się nadają na wszystkie drogi i warunki. Ale to szczególik:tak:

Do góry