reklama
V-MAX !!! WYSYŁKA + FOTEL+DODATKOWA TORBA GRATIS (579983765) - Aukcje internetowe Allegro
Może już któraś oglądała ten wózek i może mi coś na jego temat powiedzieć!
Dla syna miałam już wózek z tej firmy i byłam bardzo zadowolona!
Może już któraś oglądała ten wózek i może mi coś na jego temat powiedzieć!
Dla syna miałam już wózek z tej firmy i byłam bardzo zadowolona!
Kasiurek1983
Fanka BB :)
no ja kurdesz jakos nie jestem przekonana do wozkow ze skretnymi przednimi kołami duzo kolezanek ma i 4 i 3 kolowe i kazda narzeka a najbardziej na 3 kolowe bo sa dosc wywortne, jednej dziecko by wypadło bo jej starsze dziecko chcicalo zagladanac do wozka a ona go na chwile puscila i wozek bach na ziemie Wiec wiem ze na pewno nie bedzie 3 kolowca, w zime jak bylo duzo sniegu to prowadzialam wozki koelzanek i ten ze skretnymi kolami to jechal gdzie chcial nawet blokady zeby sie one nie skrecały sie popsuły i wozek robil na prawde co chcial tym abrdziej waidomo jak jest u nas z odsniezaniem, drugi wozek ktory pchalam to byl wozek na malych podwojnych kolach ale nie skretne to kolka sie blokowaly bo snieg sie miedzy dwa kola dostawal i kolo sie nie kreclo Natmiast 3 wozek ktory udalo mi sie pchac do wozek z "prostymi" kolami pompowanymi i duzymi przede wsytskim po sniegu jezdzil jak po masle , minus -jak sie chcialo zakrecic trzeba bylo przod wozka podniesc tzn jechac na tylnych kolach ale tak przeciez nasze mamy robily :] i nie narzekaly :]
aaaa i jeszcze jedno kolezanki ze skretymi kolami sa kur...one bo w domu tez nie moga wozic dziecka w przod i tyl bo im skreca :]
no ale niech sie reszta kobitek wypowie, moze prowadilyscie wozki od kolezanek w czasie zimy jakie suwagi sugestie?
aaaa i jeszcze jedno kolezanki ze skretymi kolami sa kur...one bo w domu tez nie moga wozic dziecka w przod i tyl bo im skreca :]
no ale niech sie reszta kobitek wypowie, moze prowadilyscie wozki od kolezanek w czasie zimy jakie suwagi sugestie?
Całkiem cacy ten wózeczek trecco:-)
też mi sie podoba...
Mama Helenki
i Aniki :D
Bo skrętne koła maja po to blokadę żeby zablokować jak jedziesz po piachu albo po śniegu ;-)
Kasiurek1983 - to cos Twoje kolezanki trafiły na kiepskie blokady w wózkach. Jak jest dobra blokada to wszytsko gra i jest ok.
Mnie przeraża jazda po sklepie między półkami wózkiem bez skretnych kół!!!
Owszem mam wózek głeboki bez skrętych kół i to jest dla mnie ogromna wada tego wózka. Nie wiem co to bedzie w sklepach Mam nadzieje, że córcia szybko sie przesiądzie do spacerówki ze skretnymi kołami.
Mnie przeraża jazda po sklepie między półkami wózkiem bez skretnych kół!!!
Owszem mam wózek głeboki bez skrętych kół i to jest dla mnie ogromna wada tego wózka. Nie wiem co to bedzie w sklepach Mam nadzieje, że córcia szybko sie przesiądzie do spacerówki ze skretnymi kołami.
Iwon jak dla mnie to chyba strzal w 10!!! wózek rewelacyjny. cena miodzio, fajna i duza kolorystyka i waga ze az usmiech na mojej twarzy sie pojawil...:-) :-) :-)
Dosia może to głupio zabrzmi ale jak zobaczyłam ten wózek to pomyślałam właśnie o Tobie.:-) Ciesze się że trafiłam.
dosia24
Lipcowe mamy'09
dzieki kochana!!!:-) dodalam sobie ten link do ulubionych. bardzo podoba mi sie ten wozek i jak na razie na niego bym sie zdecydowala. a co najlepsze ma bardzo podobna kolorystyke do wózków firmy Bexa ktore bardzo mi sie podobaja. :-)
nie wiem jak Ci sie odwdziecze...:-)
nie wiem jak Ci sie odwdziecze...:-)
reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Mi tez bardzo spodobal sie ten wozek - a zwlaszcza jego cena :-) Tylko te piankowe kolka z przodu budza moj niepokoj...