reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
niuta tez ciekawy wózek. niestety nie ogladalam go.
Iwon jak dla mnie to chyba strzal w 10!!! wózek rewelacyjny. cena miodzio, fajna i duza kolorystyka i waga ze az usmiech na mojej twarzy sie pojawil...:-) :-) :-)

no ja kurdesz jakos nie jestem przekonana do wozkow ze skretnymi przednimi kołami :( duzo kolezanek ma i 4 i 3 kolowe i kazda narzeka a najbardziej na 3 kolowe bo sa dosc wywortne, jednej dziecko by wypadło bo jej starsze dziecko chcicalo zagladanac do wozka a ona go na chwile puscila i wozek bach na ziemie :( Wiec wiem ze na pewno nie bedzie 3 kolowca, w zime jak bylo duzo sniegu to prowadzialam wozki koelzanek i ten ze skretnymi kolami to jechal gdzie chcial :( nawet blokady zeby sie one nie skrecały sie popsuły i wozek robil na prawde co chcial tym abrdziej waidomo jak jest u nas z odsniezaniem, drugi wozek ktory pchalam to byl wozek na malych podwojnych kolach ale nie skretne to kolka sie blokowaly bo snieg sie miedzy dwa kola dostawal i kolo sie nie kreclo :( Natmiast 3 wozek ktory udalo mi sie pchac do wozek z "prostymi" kolami pompowanymi i duzymi przede wsytskim po sniegu jezdzil jak po masle , minus -jak sie chcialo zakrecic trzeba bylo przod wozka podniesc tzn jechac na tylnych kolach ale tak przeciez nasze mamy robily :] i nie narzekaly :]

aaaa i jeszcze jedno kolezanki ze skretymi kolami sa kur...one bo w domu tez nie moga wozic dziecka w przod i tyl bo im skreca :]

no ale niech sie reszta kobitek wypowie, moze prowadilyscie wozki od kolezanek w czasie zimy jakie suwagi sugestie?

Kasiurek1983 - to cos Twoje kolezanki trafiły na kiepskie blokady w wózkach. Jak jest dobra blokada to wszytsko gra i jest ok.
Mnie przeraża jazda po sklepie między półkami wózkiem bez skretnych kół!!!
Owszem mam wózek głeboki bez skrętych kół i to jest dla mnie ogromna wada tego wózka. Nie wiem co to bedzie w sklepach:szok::szok: Mam nadzieje, że córcia szybko sie przesiądzie do spacerówki ze skretnymi kołami.

Iwon jak dla mnie to chyba strzal w 10!!! wózek rewelacyjny. cena miodzio, fajna i duza kolorystyka i waga ze az usmiech na mojej twarzy sie pojawil...:-) :-) :-)

Dosia może to głupio zabrzmi ale jak zobaczyłam ten wózek to pomyślałam właśnie o Tobie.:tak::tak::tak::-) Ciesze się że trafiłam. :-D

dzieki kochana!!!:-) dodalam sobie ten link do ulubionych. bardzo podoba mi sie ten wozek i jak na razie na niego bym sie zdecydowala. a co najlepsze ma bardzo podobna kolorystyke do wózków firmy Bexa ktore bardzo mi sie podobaja. :-)
nie wiem jak Ci sie odwdziecze...:-)

reklama
Do góry