reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
Mutsy, super, bardzo mi się podoba, moja koleżanka go ma, ale jak porównywałam do Filipa, to dla nas byłby za mały, jej synek był dość drobnej budowy, Filip ma budowę "normalną". Wg mnie dość krótka gondolka (np. w porównaniu do gondoli Roana to Roan to autostrada) i dość mały fotelik samochodowy, który można też wpiąć w stelaż, ale z kolei ma fajną opcję obniżenia oparcia, jak w spacerówce - wygodniej dziecku spać, jak jest na stelażu.
Chyba, że coś zmienili w wymiarach od tamtego czasu. Wózek poza tym suuuper!

Wygląd wyglądem;-) Ta spacerówka wcale nie osłonięta :no: A foteliki maja kiepskie wyniki w testach bezpieczeństwa:szok: No ale zawsze można maxi cosi zamontować :tak:

Można do nich dokupić cała masę gadżetów :rofl2: A ja lubię takie pierdoły:tak::-D
No ale to siedzisko spacerowe jakoś mi nie pasi :baffled::rofl2::rofl2::rofl2:

Osłonkę można dokupić, fotelik maxi cosi jest w zestawie...przewaga opinii pozytywnych, chyba się zdecydowałam:-)

kochanus napisz jescze na jaki model sie zdecydujesz???
kurcze tez bardzo podoba mi sie ten wozek...
ale nie wiem czy dalibysmy rade zeby go kupic. niby sponsoruje nam wozek tesciowa ale tak jakos glupio mi ja naciagac na taki wozek...

Mutsy Urbanrider, ten podoba mi się najbardziej, bo ma równo rozstawione koła:-) obawiam się,że z tymi mniejszymi z przodu na niektórych podjazdach może być problem.
Dosiu, możecie zaproponować "zrzutkę":-) zawsze tak łatwiej. Wózek faktycznie nie jest tani, ale mam nadzieję, że warty tych pieniedzy.

reklama
Ja w synkiem zrobiłam błąd że kołysałam małego do snu w wózku i przez to musiałam nosić wózek na 2 piętro a teraz nauczona wiem że nie można tak dziecka przyzwyczajać i dlatego wózek będzie stał w wózkowni :tak:

Do góry