reklama
Calla, wózek zamówiłam w Al. Solidarności 78 ich strona wózki, wózki dziecięce, foteliki samochodowe dla dzieci, wózki wielofunkcyjne, spacerówki, dla niemowląt, zabawki dla dzieci, meble dziecięce po 1 bo wolałam zamówić w sklepie a nie przez internet a tam wydaje mi się że jest najtaniej, a po 2 bo jak już pisałam od razu zamówiłam u nich mebelki.
Okres oczekiwania powiedzieli mi że jest do 3 tygodni, z naciskiem na "do";-)
Okres oczekiwania powiedzieli mi że jest do 3 tygodni, z naciskiem na "do";-)
willsonka - ja wprawdzie mam mix nomada z concordem (stelaż) ale w sumie to jedno i to samo i w wózku również jestem 'zakochana' i już nawet nie będę wspominać ile razy przepinałam gondolkę spacerówkę i fotelik żeby wszystkim się nacieszyć Dobrze, że mój małż jest wyrozumiały albo tak samo szurnięty jak ja (bo też jeździł wózeczkiem po ogródku dumnie się uśmiechając). Naprawdę DUŻY i solidny wóz!!! i myślę, że w tej gondolce nasze dzidziolki długo pojeżdżą biorąc pod uwagę podnoszone oparcie.
Jupiiii :-) My w sobotę dokonaliśmy zakupu pojazdu dla naszego synka :-). Padło na 4RIDERa :-). Póki co kupiliśmy tylko stelalaż i gondolkę. Zobaczymy, jak sie firma Mutsy sprawdzi w praktyce. Jak będzie OK to dokupimy później siedzisko spacerowe, jak nie to rozejrzymy się za czymś innym.
Witajcie. Cieszę się,że tak pozytywnie piszecie o Jane Nomad, bo go kupiłam i byłam ciekawa opinii. Sugerowałam się dużą gondolą i lekkością stelarzu, bo ma "jeździć" w boksie na dachu auta.
Co do kolorystyki, wybrałam ten: etna65
Co do kolorystyki, wybrałam ten: etna65
reklama