reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Mati to masz te same uczucie względem tego wózka jak ja.:tak: Jakoś nie potrafię się przekonać do piankowych. :zawstydzona/y: Ostatnio jak spotkałam fajny wózek na piankach to od razu pytałam o pompowane... :-)

Dosiu kiedyś jakaś dobra kawa może??:-D:-D

reklama
a ja pozytywnie pomyslalam o tym wózku, ze ma 2 pompowane koła...hehe jakos na poczatku tez nie moglam sie przekonac, ale wiem ze piankowe sa lzejsze i stwierdzilam ze jakos bede musiala dac sobie z nimi rade. a w tym wozku jest pol na pol. dla mnie bomba...:-)
Iwon kawke masz jak w banku i nawet ciacho sie dobre znajdzie...:-) :-) :-)

Witajcie,
może tak całkiem nie wstrzelę się w temat, ale czy nie zauważyłyście, że większość wózków jest teraz na kołach piankowych. Zastanawiam się nad wózkiem Mutsy 4rider lub nad Teutonią (model z obrotowymi przednimi kołami) i o ile wMutsy tylne koła są pompowane,to najlepsza sytuacja jest z Teutonią. Producent daje wybór i można sobie kupić wózekz pompowanymi kołami, ale np. w sklepie we wrocławiu, który rozprowadza tą markę do wyboru są tylko piankowe opony. To dla mnie jest ciekawe. Może słyszałyscie coś o wózkach firmy Teutonia?
Pozdrawiam

na tej stronie możesz zamówić teutonie w dowolnej konfiguracji... tylko nie wiem jak to ma sie cenowo do tych ze sklepu
jak sobie złożyłam to co mi sie podoba to wyszło mi 3700 - trochę dużo [delikatnie mówiąc] :-(

alija - kilka stron wczesniej była mowa o tym wozeczku. Musisz sie troszke cofnąć. ;-) Co do wyboru modelu. To mi w sklepie powiedzieli, że można sobie przez sklep zamówic taki model (kombinacje) jaki najbardziej pasuje. Z tym , ze czas realizacji zamówienia to ok 4-5tyg

Bo skrętne koła maja po to blokadę żeby zablokować jak jedziesz po piachu albo po śniegu ;-):tak:
mozliwe ze trafily na bubel :]
Kasiurek1983 - to cos Twoje kolezanki trafiły na kiepskie blokady w wózkach. Jak jest dobra blokada to wszytsko gra i jest ok.
Mnie przeraża jazda po sklepie między półkami wózkiem bez skretnych kół!!!
Owszem mam wózek głeboki bez skrętych kół i to jest dla mnie ogromna wada tego wózka. Nie wiem co to bedzie w sklepach:szok::szok: Mam nadzieje, że córcia szybko sie przesiądzie do spacerówki ze skretnymi kołami.
szkoda ze nie mozna wypozyczyc wozka na tydzien i go przetestowac :]

ja chce kupic wozek głeboki używany a poxniej jak dziecko bedzie umialo samo siedziec tak porzadnie to bedzie w zywklej taniej parasolce, ktora bedzie lekka, bo nie wyobrazam sobie wnosic i znosic co chiwla wozek na 3 pietro a zostawic na dole to nawet nie mam gdzie bo od razy jak ktoss do klatki wejdzie to sie nabije na wozek :(

reklama
Wielkie dzieki za wszystkie uwagi.
Wyszła moja przerwa w obserwowaniu forum :) Cofnę sie o pare wątków i poczytam sobie o Teutonii.
To prawda nie jest to tani wózek, ale jak go oglądałam to fajna wydała mi się amortyzacja. A ponieważ mieszkam we Wrocławiu, to przyda się amortyzacja jak na szlak górski :)
Zastanawiam sie jeszcze nad innymi wózkami. Nie mam ograniczeń związanych z wagą i wielkością. Mieszkam na 3. pietrze, ale mam winde. Tylko, żeby zmieścił się do windy :)
Najchętniej kupiłabym używany, przynajmniej głęboki. Pozwoli mi to bez wiekszych wyrzutów zaraz po skończeniu użytkowania sprzedać go i dużo nie stracić. Daltego więcej mogłabym zainwestować w spacerówkę, którą będę używać dłużej.
Ach ! Cięzki wybór, tyle tych wózków jest i wszystkie fajne.

Do góry