reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Kurcze, miałam wizję, że będę kilometrówkę z wózkiem robić, a tu mnie sprowadziłyście na ziemię, że jak dzieć nie polubi wózka, to nic z tego :oops:
Roznie moze byc, ale to sama zobaczysz bo kazde dziecko jest inne. U nas nawet spacerowka byla bardzo sporadycznie uzywana, wolala na nogach i juz. Za to teraz jako 4 latka, z checia by tylek do wozka wpakowala[emoji6]

reklama
Bedzie dobrze [emoji23][emoji23] moj gondoli nie kubil a w spacerowce do dzis lubi. Tylko mial te przypadlosc, ze jak wozek sie zatrzymywal i chcialam usiasc na lawce jak np spal.. to od razu sie budzil[emoji23][emoji23][emoji23] wiec faktycznie km natluklismy. Ale wszystko audiobooki byly nasze[emoji23][emoji23][emoji23]
Kurcze, miałam wizję, że będę kilometrówkę z wózkiem robić, a tu mnie sprowadziłyście na ziemię, że jak dzieć nie polubi wózka, to nic z tego :oops:

Bedzie dobrze [emoji23][emoji23] moj gondoli nie kubil a w spacerowce do dzis lubi. Tylko mial te przypadlosc, ze jak wozek sie zatrzymywal i chcialam usiasc na lawce jak np spal.. to od razu sie budzil[emoji23][emoji23][emoji23] wiec faktycznie km natluklismy. Ale wszystko audiobooki byly nasze[emoji23][emoji23][emoji23]
O tak, zdarzalo się jak byli malutcy że postój ewentualnie wejście do sklepu wybudzalo [emoji12][emoji12] jak mieli koło roku to spali jak zabici [emoji16]

Jak bym o swojej czytała[emoji6] Wszelkie postoje na kawę, tez nie wchodziły w grę. Miałam przetestowane wszystkie kawy na wynos z okolicy i każda ścieżkę[emoji23][emoji23]

Dziękuję za dzielenie się doświadczeniami z "wózkowania" :)

W moim najbliższym otoczeniu nie ma żadnych maluchów, więc nie miałam pojęcia jak to może wyglądać, a dzięki Waszym opowieściom już mi się coś rozjaśnia :)

Jak zrobi się ciepło, to pojadę do kuzynki, która ma synka z zeszłego lata i już mi zapowiedziała, że będę u niej robiła prawo jazdy na wózek :D

Moja córka ma 2,5 i dalej jeździ.
Oczywiście woli chodzić na nóżkach i jak ja wkładam, to jest na początku złość, ale szybko przechodzi.

A miałyście do czynienia z wózkiem Bebetto Holland? Bo dziś miałam okazję pojeździć nim po sklepie, wydaje się fajny ale tez zastanawiam się czy sprawdzi się na moich dziurawych drogach.

A miałyście do czynienia z wózkiem Bebetto Holland? Bo dziś miałam okazję pojeździć nim po sklepie, wydaje się fajny ale tez zastanawiam się czy sprawdzi się na moich dziurawych drogach.
Chciałam go ale poczytałam a i HaTo chyba pisała że on ma zapamiętywanie pozycji na przednich kołach i że przy skręcaniu trochę wkurza.

Chciałam go ale poczytałam a i HaTo chyba pisała że on ma zapamiętywanie pozycji na przednich kołach i że przy skręcaniu trochę wkurza.
Dzięki za odpowiedź. Jak nie za mała gondola, obszycie ekoskora, to brak możliwości regulacji i ciągle coś. Ciezkie jest życie mamuśki:)

reklama
Do góry