reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

confi- ora jest fajny, ale te 15 kg , nie wiem co mam mysleć, Maja np teraz wazy ok 9 kg i juz mniej przybiera na wadze :sorry2:, 2 też jest super

tsarina- powiem Ci, że firma Jane ma rewelacyjne materiały........ i super wykonanie

agakm- fajny wózio, ja mam tez mętlik w głowie podoba mi się tez:

ten co ma aga zooper waltz

graco cleo
asset.php

inglesina zippy (strasznie droga :-()
asset.php

peg perego:

aria
asset.php

pliko (droga :-()
asset.php

hauck condor
asset.php

hartan buggy
asset.php

Załączniki

• hartan_buggy_i-x1&.jpg
    hartan_buggy_i-x1&.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 74
  • condor_s..jpg
    condor_s..jpg
    26 KB · Wyświetleń: 79
  • pliko_switch_d..jpg
    pliko_switch_d..jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 77
  • zippy_09_s..jpg
    zippy_09_s..jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 75
  • cleo_s..jpg
    cleo_s..jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 82
  • aria_complet_peg_.jpg
    aria_complet_peg_.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
reklama
Aniu ORA waży 9,8 kilograma a nie 15 ;-)coś Ci się pokiełbasiło
15 waży ten Moon którego teraz używamy, jednak prawie 10 kilo to też sporo.

M wrócił wczoraj z testowania Britaxa...na pytanie "i jak"? odpowiedział..."wózek jak wózek" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pfff...faceci. Przydał się tylko do tego by powiedzieć ze tej samej firmy ale model Beep jest lepszy od Verve...
22 marca jedziemy razem, bo sama musze sprawdzić ten wózek.

Co chodzi o Ore mam juz drugi taki wozek. Pierwszy kupilam dla corki ma 3i pol roku wrazie gdyby byl potrzebny teraz niedawno kupilam drugi dla syna ma 10 miesiecy.
Wozek jest niesamowity jest lekki ( mieszkam na 10 pietrze gdzie do 9 jest winda a na 10 trzeba po schodach wiec wozek musze wlec z synem na gore, przez owe schody rozwalilam tzn rozklekotalam 2 wozki- chicco, graco, a ten nie ma szans)
Naprawde wytrzymaly i nieprawda ze limit to 15 kg
Super kosz na zakupy wydaje sie maly ale szczeze jest bardzo pojemny
Pozatym jak juz mowilam napewno dziecko 3 letnie jest w stanie wyspac sie w tym wozku jest dlugie
Minust to nieco mala budka mogla by bardziej nachodzic na wozek no ale nie da sie miec wszystkiego
A i Confi jak juz bys sie decydowala akurat na ten wozek kupuj z podnoszonym podnozkiem bo jest tez wersja z niepodnoszonym.

M wrócił wczoraj z testowania Britaxa...na pytanie "i jak"? odpowiedział..."wózek jak wózek" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pfff...faceci. Przydał się tylko do tego by powiedzieć ze tej samej firmy ale model Beep jest lepszy od Verve...
22 marca jedziemy razem, bo sama musze sprawdzić ten wózek.
nie noooo bez komentarza :baffled::baffled: faceci...

Ankzoc...Ty wiesz jaki ja bym wózek z tych co pokazałaś wybrała,tzn już wybrałam:tak:;-)
Hej a mam pytanie w sprawie fotelików bo pisałaś że oglądałaś te same...ja już trzeciego pod uwage nie biore bo będe miał mętlik w głowie:baffled:
Maxi Cosi Tobi...super w testach ale dwa razy droższy od Chicco Key...a ten też nie jest zły:tak:
Ja już nie wiem:-(
Dziewczyny a może Wy też coś doradzicie:confused:

Confi...z chłopami to tak jest,niestety...pojedziesz i sama zadecydujesz:tak:

roxy- ja wiem ;-), wiesz ja Ci powiem, że narazie oglądałam na allegro jedynie foteliki,a le chciałabym je zobaczyc na żywo, posadzić Maję zobaczyc czy mają szerokie siedzisko sa wygodne no i bezpieczne. powiem Ci, że nie jestem jeszcze pod ścianą bo mamy fotelik Majki od wóżka chicco trio tour taki :
asset.php
asset.php

i Maja się w nim mieści jeszcze, więc jesli chodzi o funkcjonalność to jest spoko! Dlatego tez rozważałam drugi chicco key, ale na żywo go nie widziałam to cięzko mi doradzić no i oczywiście maxi cosi tobi i priori i bebe confort FOTELIK SAMOCHODOWY ISEOS NEO PLUS BEBE CONFORT %% (939895506) - Aukcje internetowe Allegro

Załączniki

• PICT0014.jpg
    PICT0014.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 96
  • PICT0015.jpg
    PICT0015.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Ankzoc...moja też jeszcze od biedy może jezdzić w tym co ma (play mutsy) tylko nóżki ma ugięte i chyba jej nie za wygodnie:tak:
My 3 miesiące temu kupiliśmy chicco proxima...ale oddaliśmy go bo się zle montował tyłem do kierunku jazdy,i dobrze że to zrobiliśmy bo teraz to już większy kupie:tak:
Ja właśnie oglądałam na żywo te foteliki i fajny jest chicco,szeroki,fajnie się rozkłada...no i nie wiem:dry:

Barmanko...nie znam tego fotelika...ale pooglądam:tak:

Do góry